FREDDY DOS SANTOS I MÅL MED FAMILIEVILLA

Sikret seg drømmekåken

Vålerengas Freddy dos Santos tar med samboer og barn og flytter fra en liten leilighet til en flott familievilla i Oslo.

BLIR HUSEIER: Vålerenga-profilen Freddy dos Santos bladde opp 4,75 millioner kroner for sin nye bolig
BLIR HUSEIER: Vålerenga-profilen Freddy dos Santos bladde opp 4,75 millioner kroner for sin nye bolig Foto: Foto: Tom Hansen
Publisert Oppdatert
Risløkka, nordøst i Oslo,  beskrives ofte som en skjult perle.
Risløkka, nordøst i Oslo, beskrives ofte som en skjult perle. Foto: Foto: Tom Hansen
NYTT HUS: Freddy dos Santos tar med samboer Ingrid og deres datter og flytter til denne boligen på Risløkka i Oslo.
NYTT HUS: Freddy dos Santos tar med samboer Ingrid og deres datter og flytter til denne boligen på Risløkka i Oslo. Foto: Foto: Tom Hansen

Freddy dos Santos (33) har hittil vært bosatt i en leilighet på Grünerløkka i Oslo med samboeren Ingrid Bråten (29) og datteren Alma (1 1/2).

Nå pakker Vålerenga-spilleren flyttelasset, og tar med seg familien til den nyinnkjøpte boligen på Risløkka - en skjult perle på Oslos østkant.

Les også:

Drømmehytta billigere enn du tror

Triksene som holder innbruddstyver unna

Sjekk elefanthuset!

Freddy punget ut med 4,75 millioner kroner for den 227 kvadratmeter store boligen. Den ligger på en 744 kvadratmeter stor eiendom, og har en stor, flott hage der fotballstjernen kan boltre seg.

VIF-profilen er imidlertid ikke den første kjente eieren av boligen. Freddy kjøpte huset av «71° nord»-deltageren Jan Tore Richenberg. Han var med i TVNorge-programmet i fjor høst, og hang på helt inn til finalen.

Richenberg, som kjøpte boligen i 2002 for 2,6 millioner kroner, bekrefter overfor Her og Nå at han nå overlater barndomshjemmet til Vålerenga-stjernen.

- Det stemmer. Grunnen til at jeg selger er fordi huset er vertikaldelt, og foreldrene mine som har bodd i den andre delen, skal flytte i leilighet. I stedet for å dele huset med noen andre, jakter jeg nå etter ny bolig, forteller han.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning