Siemens EQ.6 Espressomaskin

Ok kaffe, topp brukervennlighet.

Publisert Oppdatert

Suveren brukervennlighet, og hadde den laget bedre kaffe, hadde den konkurrert helt i toppen.

Smak

Lys farge på den vanlige kaffen, cremaen forsvinner noe raskt. Tynn og litt skarp, men ellers grei smak. Espressoen ga lys og tynn crema på første forsøk. Rund smak, litt kald. Kaffen ble hakket bedre med finere kverningsgrad. Melken kom før kaffen når vi laget cappuccino. Det ble en litt kald drikk og den ble ikke så veldig sterk, men hadde grei smak. Litt tynn espresso og mye melk er nok årsaken.

Brukervennlighet

Grei brukerhåndbok, men på engelsk. Svært enkelt å komme i gang, denne er klar til bruk rett ut av esken. Selve panelet er selvforklarende, greit og oversiktlig. Alt styres via berøringsskjerm. Du har også en rask tilgang til innstillinger i undermenyene. Enkelt system for melkeskum. Melken går i et innsugningsrør fra en separat beholder og rett i kaffedysen. Innsugningsrøret kan du sette rett i melkekartongen om du ønsker det. Denne løsningen gir lite søl og rengjøring. Du kan justere malegrad, vann, temperatur og styrke på kaffen. Du kan også lagre egen profil. Maskinen gir beskjed før vannbeholderen er helt tom slik at du slipper bomtur. Ikke koppevarmer. Påfylling av vann og bønner på toppen. Dryppskål og grutbeholder er greit tilgjengelig fra fronten. Tømmingen er enkel og det er langt mellom tømmeintervallene. Rengjøring og avkalking er enkelt. Anvisningen blir gitt i displayet slik at du slipper å hente frem brukerveiledningen.

Spesifikasjoner

Produsent Siemens
Pris 12995
Volum vannbeholder 1.7
Pumpetrykk bar 19

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning