Philips Saeco GranBaristo HD 8965

Grei kaffe, og litt tuklete å bruke.

Publisert Oppdatert

Vi trekker en del på brukervennligheten, ellers lager maskinen helt grei kaffe.

Smak

Lys crema på den vanlige kaffen, men ok smak. Med forhåndsprogrammert vannmengde blir espressoen ganske stor. Den har en lys crema og store luftbobler. Resultatet er en litt tynn espresso med en skarp og bitter smak. Lite skum på cappuccinoen, tynn med bitter smak.

Brukervennlighet

En ganske uoversiktlig bruksanvisning på kombinert norsk/finsk. CD i tillegg. Det er mye som skal gjøres før maskinen er klar til bruk. På plussiden er dette en smal maskin som tar litt mindre plass på benken enn de andre. Relativt greit og oversiktlig betjeningspanel. Melken oppbevares i egen beholder som settes i eget spor på maskinen. Melken kommer ut av egen dyse. Du kan justere malegrad, vann, og styrke på kaffen. Du kan også lagre egen profil. Maskinen har en dryppskål, dråpesamler og en grutsamler. Når maskinen varsler at dråpesamleren må tømmes, er den noen ganger så full at det blir søl når den skal balanseres bort til vasken. Rensing og særlig avkalking er ganske omfattende og her må du trolig frem med brukerveiledningen hver gang dette skal gjøres.

Spesifikasjoner

Produsent Philips
Pris 11999
Volum vannbeholder 1.7
Pumpetrykk bar 15

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning