VINDUSDEKOR

Nostalgi på glass

Du trenger ikke blondegardiner når du får lekre motiver på frostet folie.

VINDUSBLOMSTER: «Pelargon» fra Strössel Design måler 48 x 120 cm eller 34 x 98 cm, selve motivet er i lys grått.
VINDUSBLOMSTER: «Pelargon» fra Strössel Design måler 48 x 120 cm eller 34 x 98 cm, selve motivet er i lys grått. Foto: Foto: Produsenten
Sist oppdatert
BLOMSTER: «Skuggflora» fra Unsold Form er i vinyl og kommer i A3- format (42 x 30 cm). Du får den i gjennomsiktig sølv eller gull.
BLOMSTER: «Skuggflora» fra Unsold Form er i vinyl og kommer i A3- format (42 x 30 cm). Du får den i gjennomsiktig sølv eller gull. Foto: Foto: Produsenten

Vil du slippe lyset inn i rommet, men samtidig hindre innsyn, kommer det plastfilmer i stadig nye utgaver. De er også praktiske på balkongglasset.

Vi falt for de nostalgiske pelargoniaene og folien med nips i vinduskarmen, men de finnes i utallige varianter, blant annet med løvverk, roser og liljer.

Vindusfoliene skal være lette å legge på, og visstnok enda enklere å fjerne dersom du ønsker forandring. Du fester den på innsiden av glasset. Den frostede folien er uten lim, du bruker kun såpevann for å feste den til vinduet. Bruk en vindusskrape for å jevne ut bobler på folien.

«Wall stickers» i vinyl kan også festes på vinduet for å hindre innsyn. Og vil du ha et originalt motiv, kan du få dette printet ut på vindusfilm.

NIPS: «Kuriosa» fra Strössel Design har motiver i en metallisk farge. Den fins i to størrelser, 48 x 120 cm eller 34 x 98 cm.
NIPS: «Kuriosa» fra Strössel Design har motiver i en metallisk farge. Den fins i to størrelser, 48 x 120 cm eller 34 x 98 cm. Foto: Foto: Produsenten

Mer på nett

www.r8.no

www. ladp.se

www.fyndogklem.no

www.shoporama.no

www.stash.no

www.vakrevinduer.no

www.megaprint.no

Denne saken ble første gang publisert 04/10 2008, og sist oppdatert 29/04 2017.

Les også