Northug inn på celebritetslisten

Internasjonale stjerner står i kø for å delta i World Series of Poker (WSOP). Ifølge arrangørene er Petter Northug jr en av dem.

COME TO DADDY: Petter soper inn små potter, som han raiser og ikke får syn på.
COME TO DADDY: Petter soper inn små potter, som han raiser og ikke får syn på.
Publisert Oppdatert

I mediapakken som tilbys journalistene fra hele verden har arrangørene laget en liste med celebriteter som har vært eller er deltakere på WSOP - som også er kjent som VM i poker. Skuespillere, idrettsstjerner, TV-kjendiser og artister fra hele verden setter hvert år kursen mot Las Vegas for å spille poker og kjempe om hundrevis av millioner kroner i prispenger. Og: Ære for livet.

Petter Northug jr fra Mosvika i Norge var med første gang i fjor, men det var tydeligvis nok til å tenne interessen hos staben i WSOP. Riktignok har de døpt ham om til det mer amerikanske "Peter Northug", men han står på listen sammen med stjerner som Matt Damon, Adam Sandler, Tony Curtis, Lennox Lewis, Ben Affleck og Evander Holyfield.

Det skal sies at celebritetslisten OGSÅ har en del navn som ikke umiddelbart setter i gang noe klokkespill hos oss nordmenn, for eksempel komikeren Louis Anderson, skuespilleren Dean Cain (Supermann på TV), golferen Paul Azinger eller bokseren Jeff Fenech (3x VM-mester i bantamvekt).

Under fjorårets WSOP var sekretariatet i WSOP selvsagt helt ukjent med Petter Northug fra Norge. Men journalistene fra ESPN ble nysgjerrige da et stort antall skandinaviske fotografer flokket seg rundt Northug. Da de fikk vite at nordmannen var olympisk gullmedaljør, ble det intervjuer og tett oppfølging. Petter Northug ble også plassert på et såkalt TV-bord på en av spilledagene.

Langrenn har ingen hørt om. Men OL-gull snakker sitt eget språk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning