Norges styggeste rom?

Har du et rom du synes er skikkelig stygt? Du er ikke alene!

NY TV-SERIE: Blir dette Norges styggeste rom?
NY TV-SERIE: Blir dette Norges styggeste rom? Foto: Foto: tv3
Publisert Oppdatert
Halvor Bakke, Fredrik (eieren av kjøkkenet), Kathrine Sørland, og Elwin Bradshaw.
Halvor Bakke, Fredrik (eieren av kjøkkenet), Kathrine Sørland, og Elwin Bradshaw. Foto: Foto: tv3

Har du et rom hjemme du synes er så stygt at du trenger solbriller? Et rom bikkja ikke vil sove i engang? Du endrer kanskje mening - eller blir inspirert til å gjøre noe med det - etter å ha sett den nye TV-serien på TV3: Norges styggeste rom. I løpet av våren skal Kathrine Sørland, Halvor Bakke (Homsepatruljen) og Elwin Bradshaw pusse opp landets mest håpløse rom.

- Du aner ikke hvor mye stygt folk har meldt på, sier Sørland til BT. Det skal kåres en vinner i kategoriene; Stue, bad, kjøkken, soverom, kjellere, og ettroms-leiligheter.

Norges styggeste soverom

En av oppussingskandidatene kommer fra Moss. Hennes søknad om å få gjort noe med soverommet er gjengitt i sin helhet hos Moss Dagblad. Her er et utdrag:

"Jeg ønsker meg et rom som er innbydende, har nesten ikke lyst til å legge meg der engang (...). Sånn som det står nå, er det helt grufullt! Samboer har hele tiden planer om hvordan ting skal bli og når han skal gjøre det, men det blir aldri utført noe som helst, trist men sant." Se bilder fra forvandlingen i Moss Dagblad.

Programmet har norgespremiere på TV3 søndag 4. mai. Da handler det om forvandling av et kjøkken.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning