Nilfisk Smart

- Knotete å sette sammen.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Lett å bruke

+ Gode resultater

- Ikke så lett å montere sammen

Nilfisk-vaskeren fikk kritikk fra testerne for at den besto av mange små deler, som det ikke var så lett å sette sammen.

Men resultatet var det ingenting å si på. En av testerne mente det aldri hadde vært så rene vinduer hjemme hos ham før.

Fra ekspertester Hans Erik Hauge gikk kritikken mest på at maskinen og vannbeholderen gjør Nilfisk-vaskeren vanskeligere å balansere. Dermed er det ikke like lett å få et glatt resultat.

- Den er mer sensitiv for vinkelen på hånda. I tillegg er det ikke den beste løsningen å ha så mange deler man ikke kan miste. Den føles billig, mener han.

Resultat

- Her ble det helt rent, og det bare med minimalt med såpe på flaska, sier en tester. - Avslutt med en tørr mikrofiberklut langs kantene og i hjørnene, så ble dette bedre enn jeg noen gang har fått til før. Eksperttesteren mener likevel at den suger opp vannet dårligere enn andre i testen, fordi den er vanskeligere å balansere.

Brukervennlighet

Minus for at det ikke stod i manualen hvordan den skal monteres sammen. Knota en del for å feste alle delene, men når alt er satt sammen går resten av seg selv.

Design

God å holde i, lett å bruke. Kombinert spruteflaske og pusseskinn var smart. Det er også bra at man rekker nokså høyt med den. Men motor og vanntank gjør vaskeren nokså fortung.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning