Nilfisk Smart

- Knotete å sette sammen.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Lett å bruke

+ Gode resultater

- Ikke så lett å montere sammen

Nilfisk-vaskeren fikk kritikk fra testerne for at den besto av mange små deler, som det ikke var så lett å sette sammen.

Men resultatet var det ingenting å si på. En av testerne mente det aldri hadde vært så rene vinduer hjemme hos ham før.

Fra ekspertester Hans Erik Hauge gikk kritikken mest på at maskinen og vannbeholderen gjør Nilfisk-vaskeren vanskeligere å balansere. Dermed er det ikke like lett å få et glatt resultat.

- Den er mer sensitiv for vinkelen på hånda. I tillegg er det ikke den beste løsningen å ha så mange deler man ikke kan miste. Den føles billig, mener han.

Resultat

- Her ble det helt rent, og det bare med minimalt med såpe på flaska, sier en tester. - Avslutt med en tørr mikrofiberklut langs kantene og i hjørnene, så ble dette bedre enn jeg noen gang har fått til før. Eksperttesteren mener likevel at den suger opp vannet dårligere enn andre i testen, fordi den er vanskeligere å balansere.

Brukervennlighet

Minus for at det ikke stod i manualen hvordan den skal monteres sammen. Knota en del for å feste alle delene, men når alt er satt sammen går resten av seg selv.

Design

God å holde i, lett å bruke. Kombinert spruteflaske og pusseskinn var smart. Det er også bra at man rekker nokså høyt med den. Men motor og vanntank gjør vaskeren nokså fortung.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen