Middag i nær fremtid

Sett gaffelen på bic-pennen, dekk på med komplett servise i én del og hell i alle glassene samtidig. Her er et lite fremtidsscenario for middagen.

Sist oppdatert

Italia, Japan og Israel var vinnerne da konkurransen "Dining in 2015- at work - during travel - at home" gikk av stabelen tidligere i år. Tre vinnere ble kåret: Den første prisen gikk til prosjektet "Fragile", designet av israelske Mey og Boaz Kahn fra Jerusalem, for deres salt- og pepperbøsse som i utgangspunktet er én gjenstand du må brekke i to for å bruke.

De unge, italienske designerne Andrea Cingoli, Paolo Emilio Bellisario, Cristian Cellini og Francesca Fontana fikk full uttelling med sin "din-ink" - en idé som gjør kulepennen til et komplett middagsbestikk.

Tredje prisvinner var japanske Shuhei Senda, som bergtok juryen med sitt poetiske budskap i form av en løvformet skje.

Konkurransen samlet 4838 bidrag fra 98 land, og ble arrangert av Designboom.com og den italienske møbel- og designmessen Macef , og rettet seg mot unge designere med uortodokse ideer.

Denne saken ble første gang publisert 18/06 2008, og sist oppdatert 29/04 2017.

Les også