KONKURRANSE

SVAR & VINN

OPPDATERING: KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET! Hjelp oss med å gjøre Bonytt stadig bedre! Fortell oss hva du synes om Bonytt nr. 9, og du kan bli én av tre heldige vinnere av det skulpturelle ildstedet FireGlobe fra Eva Solo. Verdi kr 3000.

PREMIEN:
Ildstedet FireGlobe i stål og
pulverlakkert aluminium,
Ø 64 cm, h 66 cm. Fatets
form beskytter bålet mot
trekk, en rist i bunnen
sikrer ventilasjon og
håndtaket i bakkant gjør
det enkelt å flytte, vel å
merke når ildstedet ikke er
i bruk. Var Reddot Awardvinner
i 2015. Vi trekker
tre vinnere.
PREMIEN: Ildstedet FireGlobe i stål og pulverlakkert aluminium, Ø 64 cm, h 66 cm. Fatets form beskytter bålet mot trekk, en rist i bunnen sikrer ventilasjon og håndtaket i bakkant gjør det enkelt å flytte, vel å merke når ildstedet ikke er i bruk. Var Reddot Awardvinner i 2015. Vi trekker tre vinnere. Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

Vi vil gjerne vite hva du synes om Bonytt nr. 9, og svarer du innen 28. august kan du bli én av tre heldige vinnere av en bålpanne fra Eva Solo. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på linken under og svare på spørsmålene under "konkurranse".

https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=616567X133913319X46873

SKULPTURELT ILDSTED

Sommeren er på hell og kveldene blir kjøligere, men vi vil ikke inn! Da finnes det lite som er bedre enn å forlenge livet utendørs med varmen fra et knitrende, velduftende bål. Med et bålfat får du ildstedet du trenger. Når ildstedet ikke er i bruk, kan du flytte det etter vær og vind til det stedet du tenker blir det beste å samle familie og venner for en hyggelig kveld.

Ildstedet FireGlobe fra Eva Solo er laget i stål og pulverlakkert aluminium, Ø 64 cm, h 66 cm, og har en verdi av kr 3000. Fatets form beskytter bålet mot trekk, en rist i bunnen sikrer ventilasjon og håndtaket i bakkant gjør det enkelt å flytte, vel å merke når ildstedet ikke er i bruk. Bålpannen ble for øvrig Reddot Awardvinner i 2015.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning