Pinterest og norske medier

Klikk.no størst på Pinterest

Klikk.no er størst på Pinterest blant norske nyhetsaktører.

MEST DELT: Saken om denne hytta fra Klikk Bolig og Hytteliv toppen listen over de mest delte sakene fra norske nyhetsmedier på Pinterest.
MEST DELT: Saken om denne hytta fra Klikk Bolig og Hytteliv toppen listen over de mest delte sakene fra norske nyhetsmedier på Pinterest. Foto: FOTO: Per Erik Jæger
Publisert Oppdatert

Klikk.no er den nyhetsaktøren som har flest delinger via Pinterest.

Det melder Storyboard i sin oversikt for oktober. Klikk.no hadde to av de mest delte sakene på topp 5. Saken som toppet deling var en inspirasjonssak fra Hytteliv/Klikk Bolig. Fantastiske bilder av en arkitekttegnet hytte preget saken.

- Det kommer ikke som noen overraskelse på oss at våre saker egner seg for deling på Pinterest, sier Mette Karlsrud Stene-Johansen i Klikk Bolig.

- Våre saker er i stor grad spekket med høykvalitetsbilder fra flotte hjem, arkitekttegnede hus og hytter. I tillegg er Klikk.nos design tilpasset nettopp for å vise bilder i store formater.

- Vi publiserer også ofte mange bilder i en sak, understreker hun. - På nettet kan vi bruke enda flere bilder enn vi gjør i våre printmedier. Slik får de som er opptatt av visuelle temaer som arkitektur, foto, design og interiør, virkelig fråtse i godbiter.

FLOTTE BILDER: Mange av sakene fra Klikk Bolig har flotte bilder som deles på sosiale medier som Pinterest.
FLOTTE BILDER: Mange av sakene fra Klikk Bolig har flotte bilder som deles på sosiale medier som Pinterest. Foto: FOTO: Per Erik Jæger

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning