Dualit toaster 2 skiver

Suveren kvalitet, ristingen står ikke helt i stil.

Dualit toaster 2 skiver
Dualit toaster 2 skiver Foto: Foto: Øivind Lie
Publisert Oppdatert

Hadde design og byggekvalitet vært hovedkriteriene hadde dette vært vinneren, men problemet er at resultatet på selve ristingen står ikke helt i stil. De to første ristingene ble bra, mens de to neste ble på grensen til brent. Ut over det, stekte den brukbart jevnt både på selve skiven og på de to sidene. Risteren pekte seg også ut med den desidert raskeste steketiden.

Opptining og gjenoppvarming ga bra resultat, men bagelen måtte ha litt hjelp for å komme ned.

Egne løsninger

Bruningsvelgeren er en tidsbryter som stopper stekingen uten at skivene spretter opp. De løfter du opp med en egen spak. Da holder toasten seg varm om du ikke bruker den med en gang. Likeledes kan du løfte og sjekke skivene uten at ristingen avbrytes.

Skal du riste kun en skive vrir du på en egen velger som gjør at du bare varmer opp den ene siden.

Treg bryter

Bryterne er vi ikke så fornøyd med. Selektorvelgeren er svært tung å vri på, og hevehendelen kommer i konflikt med håndtakene på smuleskuffen.

Byggekvaliteten er som før nevnt ikke mye å si på. Med en kombinasjon av støpt, høyglanspolert aluminium og rustfritt stål.

Bra smuleskuff som dekker hele bunnen.

Effekt: 1250 W

Steketid: 1,40 min

Dualit: De to første ristingene ble bra, mens de to neste ble på grensen til brent. Ut over det, stekte den brukbart jevnt både på selve skiven og på de to sidene. (Fra høyre mot venstre)
Dualit: De to første ristingene ble bra, mens de to neste ble på grensen til brent. Ut over det, stekte den brukbart jevnt både på selve skiven og på de to sidene. (Fra høyre mot venstre) Foto: Foto: Øivind Lie

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning