Konkurranse: Vinn kaffetrakter

Kaffen er straks klar

Har du lyst til å vinne en kaffetrakter utviklet i samarbeid med Tim Wendelboe?

Foto:
Foto: Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

Vi trekker mellom alle abonnentene på Klikk Bolig Nyhetsbrev.

I samarbeid med Wilfa gir vi bort deres nyeste kaffetrakter, Wilfa Svart Presisjon. Maskinen er av en helt ny generasjon kaffetraktere som er utviklet i samarbeid med Designit og baristamester Tim Wendelboe. Det er en automatisk kaffebrygger som lager perfekt temperert kaffe. Den er et resultat av et tett samarbeid med verdens beste barista Tim Wendelboe og DesignIt der ønsket har vært å lage verdens beste kaffebrygger. Svart Presisjon har høstet anerkjennelse for sitt stilrene design og vunnet IF Awards Design pris for 2013. Du kan lese mer om kaffetrakteren her.

Hva er nyhetsbrevet?

Hver søndag vil Klikk Bolig sende deg et nyhetsbrev. Her får du en rask oversikt over våre beste artikler fra den siste uken. Her har vi samlet forbrukertips, praktiske gjør det selv-knep og reportasjer fra flotte hytter og smarte sentrumsleiligheter.

Dersom du nå tenker at du gjerne vil ha kloa i denne maskinen, gjør du følgende:

Hvis du ikke allerede abonnerer på Klikk Bolig Nyhetsbrev så melder du deg inn via linken under. Der blir du bedt om å fylle inn din epost. Valgfritt kan du fylle inn Navn og Mobilnummer. Sistnevnte brukes kun som kontakt utover epost ved trekning av premier.

MELD DEG PÅ HER

Det er alt. Du er da med i trekningen av kaffetrakteren, også ønsker vi selvfølgelig at du får glede av vårt nyhetsbrev. Lykke til.

Premien har en verdi på 2600,-

Trekningsdato: 23.januar

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning