Jura Impressa F8

God kaffe og grei brukervennlighet.

Publisert Oppdatert

God kaffe etter noen justeringer, og ganske enkel å bruke.

Smak

Den vanlige kaffen hadde fin mørk farge i starten, deretter kom det bare vann. Veldig varm og lite smak. Fin farge og crema på espressoen. Litt syrlig, men med litt justering av kvernen ble den rundere og bedre stemt. Flott skum når vi lagde cappuccino, tykt og tett. Litt lite kaffesmak på første forsøk, men med litt justeringer ble den bedre, om enn fortsatt noe bitter.

Brukervennlighet

Grei brukerhåndbok, men på engelsk. Du navigerer med et dreiehjul, ganske fancy og greit å bruke. Hovedtypene av kaffe kommer opp i startdisplayet, deretter kan du gå videre til mer sære sorter kaffe. Melken går i et innsugningsrør fra en separat beholder og inn i egen dyse ved siden av kaffedysen. Innsugningsrøret kan du sette rett i melkekartongen om du ønsker det. Du kan justere malegrad, vann, temperatur og styrke på kaffen. Du kan også lagre egen profil. Maskinen er noe mer bråkete enn de andre. Påfylling av vann og bønner på toppen. Dryppskål og grutbeholder er enkelt tilgjengelig fra fronten. Tømmingen er enkel. Rensing er ganske omfattende og du trenger trolig brukerveiledningen hver gang dette skal gjøres.

Spesifikasjoner

Produsent Jura
Pris 11430
Volum vannbeholder 1.9
Pumpetrykk bar 15

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning