iRobot Roomba 880

Rengjøringsmaskin som gjør jobben for deg

Publisert Oppdatert

iRobot har laget robotstøsugere lenge. Forrige modell vi testet var iRobot Roomba 780. Den fikk terningkast fire og fikk litt trekk for at den var litt aggressiv, samt at den etterlot seg støvspor.

Det nye designet har rettet på det. iRobot Roomba 880 suger med en slags vakuumruller isteden for børster. Det fungerer bedre, spesielt på tepper. Den navigerer fint rundt i huset og kjører seg aldri fast under møbler.

Den klarer seg noen ganger på det langhårede teppet. Andre ganger sitter den fast. Den får litt trekk for det og for at den bråker litt for mye. Akkurat så mye at den helst bør være på et rom med lukket dør eller gå når du ikke er hjemme.

Anbefalt kjøp fra oss likevel. Testvinneren fra forrige gang, Samsung VCR 8950, har endelig fått en verdig utfordrer. Vi holder muligens en knapp på den siste på grunn av dens diskrete gange, men gir begge to terningkast fem.

 

Rengjøringskvalitet

Det børsteløse designet fungerer godt, spesielt bra på tepper. Den jobber systematisk og forutsigbart.

Brukervennlighet

Roboten er god å bruke. Den bråker litt for mye, men jobber selvstendig. Kjører seg fast enkelte ganger.

Spesifikasjoner

Produsent Irobot
Pris 7000
Vekt (kg) 3,8
Garantitid

Konklusjon

En forutsigbar støvsuger som bråker litt mye, men er verd pengene.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning