Invasjon av edderkopper

Publisert Oppdatert

Vi bor i et boligfelt på vestlandet. Vårt store problem for tiden er at vi blir invadert av edderkopper. Det er stort sett ulv-edderkopper og korsedderkopper, og de er store: Ca gjennomsnitt er 1-2 cm. str. på kroppen. Med beina er de mange flere cm.

Må holde dører og vinduer lukket ellers så er de inne på et blunk. Vi "kverker" hver kveld rundt 15-20 stk. Og da ser vi mange flere men vi rekker dem ikke. Hva kan vi gjøre for å fjerne disse fra husveggene våre? Vi har gult hus med grønne karmer.

Håper dere har anledning til å svare oss, for nå går det ut over nattesøvnen vår..

Hilsen N.J.

Dusj "Kvitt" fra Bayer på oppholdsstedene til edderkopper. Dette må gjentas med ca. 3 ukers mellomrom. "Kvitt" virker frastøtende på edderkopper og insekter. Produktet skal også være effektivt mot maur og fluer. Mener den også finnes som lokkeboks og ikke bare i flytende form. Mer informasjon om produktet finner du på Bayers hjemmeside .

Vær oppmerksom på at edderkopper foretrekker fuktige oppholdsplasser, dere bør sjekke om det er fukt i kjelleren.

En annen ting er at gul farge er en magnet på insekter generelt, det kan være nyttig å høre med naboer med en annen farge på huset om de har samme problem. Hvis dere garantert ikke har fuktproblemer, kan skifte av husfargen være et tips.

[Publisert på hushjemhage.no]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning