Interiørarkitekter:

Interiørarkitekter i Oslo - del 1

Her er noen av de beste interiørarkitektene i hovedstaden.

Publisert Oppdatert

Har du vage ideer om hvordan du vil ha det hjemme, samtidige som du ikke er kreativ nok til å få det til?

Da kan en interiørarkitekt være tingen for deg.

Bonytt har funnet frem gode interiørarkitekter til deg, blannet annet i Oslo, Drammen, Tønsberg og Bergen.

Her er listen over favorittene i Oslo.

Les også:

Foto med glass over kjøkkenbenken

Dette er det første store spa-bygget i Norge

Her er Oslos kuleste bygg

Kjøp interiør til barnerommet på nett

Hanne Arvik

Født: 1962 Interiørarkitekt MNIL Eksamen ved Kunsthøgskolen i Oslo 1994, fakultet for design med hovedfag i møbel og interiørarkitektur. Praksis: Startet eget firma etter endt utdannelse.

- Vi jobber innenfor hele det interiørfaglige aspektet - fra enebolig til offentlig bygg. Som kunde er du den som kjenner rammer og forutsetninger for den daglige bruken av bygget, og for å få en god prosess og et sluttprodukt i tråd med dine ønsker og forventninger, er vi opptatt av å være lydhøre.

Vår mangesidige erfaring fra ulike prosjekter har gitt oss en bred forståelse og evne til innlevelse som gjør at vi skaper gode prosjekter i samarbeid med byggherre og andre brukere.

Honorar etter nærmere avtale.

Kontaktinfo: Metropolis arkitektur & design as, Maridalsvn 29 0175 Oslo. Tlf.: 40 0 06 333 / 400 06 334. Mob: 90 68 8724. E-post: [email protected] . Nettside: www.metropolis.no .

Wenche Aursland

Født 1964 Interiørarkitekt Eksamen ved Istituto Europeo, Italia, master 1999. Egen praksis siden 2000.

- Uansett om jeg jobber med privatboliger eller offentlige rom så vektlegger jeg hvem som skal oppholde seg i disse rommene.

Sluttresultatet skal være funksjonelt, nyskapende og samtidig kunne ha en holdbarhet i uttrykket for flere år fremover.

Jeg jobber mye med farger som et verktøy til endringer av rommets karakter. Oppdragene mine innbefatter også bygging av messestands, kurs/foredrag og undervisning. Har i flere år jobbet for Informasjonskontoret for farge og interiør og for flere interiørmagasiner."

Honorar (eks. mva.) timepris kr 650. Pris etter nærmere avtale på store prosjekter.

Kontor: AWA Interiørdesign Rosenhoffgata 12 B, 0569 Oslo. Mob: 909 65 732. E-post: [email protected]

Elin Skjeseth Bashevkin

Født: 1960 Interiørarkitekt MNIL og Sivilarkitekt MNAL Eksamen ved Arkitekthøyskolen i Oslo, 1988. Praksis: Jobbet 15 år hos Yran & Storbraathen, 1 år hos Scenario interiørarkitekter, 6 år egen praksis i Cadi as.

- Har primært jobbet med interiøroppdrag i hele min praksis. Alt fra hele skip som er som små byer, fra planløsninger ned i minste detalj- til interiøroppdrag i hjem for private oppdragsgivere.

Jeg har også god erfaring med skoler, barnehager, rehabilitering av kontorlokaler og andre typer arbeidsplasser.

Min styrke er gode planløsninger, effektiv arealbruk, spenstig fargebruk. Jeg har god materialkunnskap. Jeg vektlegger å finne den riktige løsningen for kunden samtidig som en estetisk helhet ivaretas."

Honorar (eks. mva.): Timepris ca. kr 750- 810 avhengig av type arbeidsoppgave. Estimat med honorarramme utarbeides alltid.

Kontor: Cadi as, Briskebyveien 48, 0259 Oslo. Tlf.: 23 27 40 40. Faks: 23 37 40 49. E-post: [email protected]. Nettside: www.cadi.no .

Kathinka Dalseg

Interiørarkitekt MNIL og møbeldesigner Eksamen ved SHKD 1988-93, har også grunnfag kunsthistorie. Egen praksis siden 1994.

Kathinka er dyktig, både på rom, lys og innredning, og er opptatt av fargebruk i interiør.

 - Farger gjør meg oppstemt og glad, jeg ser ingen grunn til at man kun skal benytte seg av den grå delen av fargepalletten. Min styrke er å kombinere farger, materialer og lyssetting på en leken, balansert måte uten at det trekker fokuset vekk fra den gode romopplevelsen.

Kathinka er lydhør og tilpasser innredning etter kundens ønsker og behov.

- Et rom skal fungere optimalt, både visuelt og funksjonelt. Jeg tar store og små innredningsoppdrag, offentlige som private.

Oppdragene varierer fra rehabilitering og ny fargesetting av tre trapperom i en eldre bygård i Oslo, til forprosjektering og innredningsløsninger for eneboliger.

Honorar: Etter avtale.

Kontor: Anthon Walles vei 34 A, 1337 Sandvik. Tlf.: 67 53 72 99. Faks: 67 53 79 85. Mob: 901 79 039, e-post: [email protected] .

Kine Dyvi

Født: 1967 Interiørdesigner Eksamen ved Palazzo Spinelli, Firenze 1992. Egen praksis. Tidligere jobbet hos Heiberg Cummings Design, Von der Lippe Interiør.

- Jeg ønsker å bidra til at kunden får et hjem de kan trives i uavhengig av trender og siste mote. Legger vekt på at interiøret skal gjenspeile hvem som bor der, og å kombinere det estetiske med det praktiske. Er inspirert av designere fra bl.a. Belgia, Nederland og Frankrike.

Tilbyr også nettbasert interiørhjelp med alt fra valg av farger og tekstiler til ferdigstillelse av hele rom.

Honorar etter avtale. Nettbasert hjelp er til fast pris kr 3500/rom.

Hovedrolle. Badekaret har hedersplassen i det store, luftige baderommet.
Hovedrolle. Badekaret har hedersplassen i det store, luftige baderommet. Foto: Sveinung Bråthen

Kontor: Idea design, Erling Skjalgssons gate 24, 0268 Oslo. Tlf.: 917 86 499. E-post: [email protected]

HAEG HOLM Interiørarkitekter

Består av Helene Holm, født: 1970, og Nina Hæg, født 1969 Begge er Interiørarkitekt MNIL Eksamen ved SHKS, institutt for møbel og interiørarkitektur, 2000.

- HAEG HOLM ble etablert i 1999 og har oppdrag både for offentlige miljøer og i private hjem. Vi ønsker å vekke følelser og reaksjoner, at ingen stiller seg likegyldige til våre produkter og interiører.

Vi skaper interiører og god formgivning der det ligger en bevisst og helhetlig tanke bak.

Interiørene og produktene er funksjonelle, nyskapende og tiltalende. For HAEG HOLM er det viktig å tilby en helhetlig identitet for oppdragsgiveren.

Honorar etter nærmere avtale.

Kontor: HAEG HOLM interiørarkitektur møbeldesign MNIL, Sofiesgate 11, 0170 Oslo. Tlf: 91198966 E-post: [email protected], web: www.haegholm.no

Linda Lien

Hæeg Holm interiørarkiter
Hæeg Holm interiørarkiter Foto: Espen Grønli

 

Født: 1972 Interiørarkitekt MNIL Eksamen ved Kunsthøyskolen i Bergen, 2001

- Tar oppdrag både for private hjem og det offentlige miljø (butikker, kulturinstitusjoner, kontorlokaler, spesialdesign). På privatmarkedet jobber jeg med alt ifra små kompakte leiligheter og hytter til totalrehabilitering av boliger.

Jeg vil med min fagkompetanse skape det optimale rom eller miljø som svar på behovene, drømmene eller forventningene til en bestemt person eller en hel målgruppe.

Avhengig av kunden/gruppen kan fokus være på alt ifra streng funksjon, lekenhet, harmoni eller spennende og minnerike opplevelser. Vektlegger god dialog gjennom hele prosessen for å gjøre et arbeid med effektiv fremdrift og godt resultat.

Honorar etter nærmere avtale.

Kontor: LIEN DESIGN, interiørarkitektur og møbeldesign, Jørgen Løvlandsgt. 22 b, 0569 Oslo. E-post: [email protected] . Nettside: www.liendesign.no

Peder Olimb

Født: 1964 Interiørarkitekt/arkitekt. Eksamen ved Statens håndverks- og kunstindustriskole i Oslo, 1999. Praksis: Tidligere eget byggmesterforetak, Snøhetta ark. kontor. Eget interiør- og arkitektkontor siden 2002.

- Hver enkelt kunde er unik og har derfor forskjellige ønsker og behov ut ifra hvor og hvordan man bor, lever, familiesituasjon og hvilke stil man ønsker å omgi seg med.

Alle disse aspektene tas derfor i betraktning ved begynnelsen av et prosjekt. Min oppgave er å skape gode rom og miljøer med optimal funksjonalitet tilpasset kundens ønsker, behov og drømmer.

Jeg arbeider både med interiørprosjekter og arkitekturprosjektering inklusive byggesak overfor kommunen. Jeg foretrekker å jobbe i tett samarbeid med kunden for å oppnå best mulige overordnede og detaljrelaterte løsninger.

Honorar (eks. mva.): Timepris kr 700. Arkitekthonorar ved husprosjektering og byggesak: Fast pris etter avtale. Sentral godkjenning.

Kontor: Peder Olimb Design, Maridalsveien 3, 0178 Oslo. Mob: 916 98 798. E-post: [email protected] . Nettside: www.olimbdesign.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning