Interiørarkitekter:

Interiørarkitekter i Oslo - del 2

Tenker du på å pusse opp har vi tipsene til interiørarkitekter du kan bruke i Oslo-området.

Publisert Oppdatert

Har du vage ideer om hvordan du vil ha det hjemme, samtidige som du ikke er kreativ nok til å få det til?

Da kan en interiørarkitekt være tingen for deg.

Bonytt har funnet frem gode interiørarkitekter til deg, blannet annet i Oslo, Drammen, Tønsberg og Bergen.

Her er listen over favorittene i Oslo.

Les også:

Foto med glass over kjøkkenbenken

Dette er det første store spa-bygget i Norge

Her er Oslos kuleste bygg

Kjøp interiør til barnerommet på nett

Bernt Pedersen

Født 1966 Interiørarkitekt MNIL Eksamen ved SHKS, Oslo, 1990. Praksis: Huset Mercatum, Riss Interiørarkitekter. Nå egen praksis.

- Jobber primært med private boliger, restauranter, kafeer, butikkerkonsepter og kjøpesentre. Har jobbet som freelancer for Bonytt siden 1999, i spalten "Interiørarkitekten hjelper deg".

Det er særdeles viktig å ha en totalplan i forbindelse med oppussing/planlegging av hus og leiligheter, for å skape en helhet, og ikke minst finne en økonomisk ramme for prosjektene.

Honorar (eks. mva.): Timepris kr 700. Fast pris på større prosjekter.

Kontor: Opplevelsesdesign, Industrigt. 46, 0357 Oslo. Mob: 920 87 733. E-post: [email protected]

Trond Ramsøskar

Født 1968 Interiørarkitekt MNIL Eksamen ved SHKS, 1997. Egen praksis.Styreleder i NIL.

- Arbeidsfeltet spenner fra konsept- og identitetsdesign for butikker, showroom og kontorer til funksjonelle planløsninger og personlig design av private boliger og fritidseiendommer.

Kontoret jobber fra unnfangelse av en designidé via arbeidstegninger, møte med leverandører og håndverkere, supplering og assistanse på byggeplass helt til nøkkelferdig prosjekt.

Interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar har kontorfelleskap med arkitektkontorene Flexpod og Hilde & frk. Hilde.

Med mer enn 12 års erfaring har Ramsøskar opparbeidet et nettverk av dyktige og profesjonelle leverandører, entreprenører, håndverkere og konsulenter.

Honorar (eks. mva.): Trond Ramsøskar gir ved oppstart et estimert timeforbruk og fremdriftsplan ved oppstart. Timepris kr 790.

Kontor: Interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar, Wilsesgate 6, 0178 Oslo. Tel: 924 413 05. Mob: 924 41 305. E-post: [email protected]

Kari Ruud

Født: 1947 Interiørarkitekt MNIL Eksamen fra BKHS, 1970. Egen praksis fra 1994.

- Kontoret har lang erfaring i prosjektering og gjennomføring av prosjekter innen bolig, helseinstitusjoner, hotell- og serveringssteder i alle former i hele landet fra Svalbard til Kristiansand.

Målsettingen for hvert prosjekt er å utvikle de kvaliteter som ligger i hus og lokaler, i samarbeid med oppdragsgiver for å nå de mål som ønskes.

Spesielt morsomt er det med restaureringsoppdrag. Det har vært oppgaver alt fra pakkhus ved Nordishavet, fredet hanskebutikk til Losby Gods utenfor Oslo.

Mange års erfaring gir et godt kontaktnett med leverandører og håndverkere, slik at vi kan finne frem til gode og økonomiske løsninger.

Hjemmesiden viser prosjekter og kontakter til referanser.

Honorar (eks. mva.): Timepris kr 550 etter avtalt omfang av oppdrag og budsjett.

Kontor: Kari Ruud int. ark. NIL, "Elsero" Arnstein Arnebergsvei 3, 0274 Oslo. Tlf.: 22 44 04 22. Mob: 22 44 04 23. E-post: [email protected]. Nettside: www.kari-ruud.no .

Tove Seberg

Født: 1960 Eksamen: NKI – Boligmiljø, egen praksis med seks års erfaring.

- Zett interiørdesign tilbyr kompetanse innenfor det å skape rom for trivsel og velvære. Primært jobber vi med privatboliger og hytter.

Vi hjelper våre kunder med forskjellige valg, alt fra planløsning, materialvalg på gulv, tak og vegger, fargevalg, valg av møbler og innredning, men også tekstiler.

Sist men ikke minst viktig er vi opptatt av at våre kunder har en riktig belysningsplan, noe som er vesentlig for et vellykket rom. Vår oppgave er å se muligheter og løsninger, basert på våre kunders ønsker og behov, enten det er en hel bolig eller bare et enkelt rom.

Honorar (eks. mva.): Timepris kr 450. Vi utarbeider som oftest prosjektpriser til alle våre privatkunder.

Kontor: Zett interiørdesign as, Harbitzalleen 2A, 0275 Oslo. Tlf.: 24 12 99 10. Faks: 24 12 99 13. E-post: [email protected]. Nettside: www.zett.as

Kirsti Skulberg

Født 1955 Interiørarkitekt MNIL Utdannelse: Master arkitekturvern, Oslo Arkitekt- og designhøyskole 2008 Egen praksis, 25 års erfaring.

- Spesialkompetanse på eldre bygninger, disse krever ofte en annen angrepsvinkel med hensyn til hvordan et prosjekt planlegges. Det er mange ukjente faktorer, og flere hus har en offentlig verneklausul - enten som fredet eller regulert til bevaring - og da er det mange hensyn å ta.

Registrering med oppmåling for eksempel er viktig å starte med. Så vil det være en avveining mellom hva som skal beholdes av det gamle, og hva som kan tilføres av nye komponenter og funksjoner.

Dette skal til sammen gi et resultat som både huseier, beboere og myndigheter blir tilfreds med, og ikke minst skal huset selv fremstå som et godt og iøynefallende produkt. Samarbeidet med oppdragsgiver står i fokus gjennom hele prosessen. God kommunikasjon med håndverkere og byggeplassoppfølging er også viktig for resultatet.

Honorar (eks. mva.): Timepris kr 750, eller etter avtale.

Kontor: Ullevålsveien 91, 0359 Oslo. Tlf.: 23 19 74 87. E-post: [email protected]

Beba Vaxevanidou-Holøyen

Født 1959 Interiørarkitekt MNIL Eksamen ved Norges Kreativ Fagskole, 1999.

- Jeg har tidligere vært endel av Goodlife Interiors, og driver i dag mitt eget firma, Interiørarkitekt Studio Beba V. Holøyen.

Beba utfører et vidt spekter av oppdrag innenfor kommersielle og private miljøer. Oppdragene omfatter blant annet konseptdesign og innredning for butikk, showrooms, restauranter og kontorer, til funksjonelle planløsninger og personlig design for private boliger og fritidseiendommer.

Jeg arbeider med alle faser av prosjektene, fra utforming av konseptdesign, tekniske tegninger, detaljering av prosjektet fram til oppfølging av designet på byggeplassen.

Utformer ethvert prosjekt med personlig interesse og øye for detaljer i alle faser av arbeidet. Jeg legger like stor vekt på funksjonalitet som på estetikk og foreslår ofte innovative materialer og produkter, alt i tett samarbeid med kunden.

Honorar (eks. mva.): Studio Beba V. Holøyen gir ved oppstart et estimert timeforbruk og fremdriftsplan for hele prosjektet. Timepris kr 780.

Beba Holøyen
Beba Holøyen Foto: Foto: Beba Vaxevanidou Holøyen

Kontor: Interiørarkitekt Studio Beba V. Holøyen, Darresgate 24, 0175 Oslo, Mob: 928 03 489. E-post: [email protected] Nettside: www.intarkstudio.no

Cathrine M. Vonholm

Født: 1970 Interiørarkitekt og møbeldesigner MNIL BA hons. Eksamen ved Brunel University, England 1999. Egen praksis i Oslo de siste 4 år.

- Arbeider med bolig- og næringsprosjekter samt spesialdesign av møbler. Jobber etter prinsippet om at det er viktig å lytte til kunden; finne ut hva som er riktig for dem i dag, men også i fremtiden.

Er ikke redd for å jobbe med forskjellige uttrykk og skape spennende kontraster.

Honorar: kr 780 per time eks moms, tilbud etter avtale.

Kontor: Anyplace as, Ivan Bjørndalsgate 27, 0472 Oslo. Mob: 924 07 222. E-post: [email protected] . Nettside: www.anyplace.no

Anett Wallin

Født: 1969 Interiørarkitekt MNIL Eksamen ved SHKD i Bergen, institutt for interiørarkitektur og møbeldesign, hovedfag 1994. Praksis: Kreo as eies og drives av Anett Wallin (interiørarkitekt MNIL) og Kirsti McCarthy (handelsøkonom).

- Kreo har en unik fagkombinasjon som skiller oss fra andre aktører på markedet. Vi kombinerer kreativ og analytisk kompetanse i alle faser av designutviklingen.

Vi har valgt å spesialisere oss på selve arbeidsprosessen. Dette gir oss mulighet til å jobbe på tvers av bransjer, med næringsliv og privatmarked, og på prosjekter med ulik størrelse og omfang.

Kreo skaper gode rom gjennom helhetlig tilnærming til arkitektur og design.

Med forståelse for dine behov, og gjennom gode prosesser og prosjektstyring, utarbeider vi velfungerende, komplette og prisbevisste interiørløsninger. Med vår tverrfaglige bakgrunn og erfaring kan vi ta ansvar for hele prosessen fram til komplette interiørløsninger."

Honorar: Kreo jobber til avtalt pris eller på løpende timer.

Kontor: Kreo as, Tollbugata 8b, 0152 Oslo. Mob: 916 11 843. E-post: [email protected] . Nettside: www.kreo.no

Benedicte Aars-Nicolaysen

Født: 1941 Interiørarkitekt MNIL Eksamen: Skolen for Boligindretning, København 1964. Egen praksis

- Legger vekt på god/effektiv planløsning. Møblering skal tilpasses beboeren - ikke naboen. Stor erfaring med planlegging av kjøkken og bad, samt belysning.

Satt på spissen er jeg mest fornøyd med et resultat hvor mitt arbeid er "usynlig".

Eksempler på kuriøse prosjekter: Skøytebanebelysning (lystårn), Spikersuppa, Oslo, Bevis på at det er analysen av oppgaven som gir resultatet.

Honorar (eks. mva.): Timepris kr 750.

Kontor: Hausmannsgt 16, 0182 Oslo. Tlf.: 23 32 72 90. Mob.: 994 45 043. E-post: [email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning