Gode kjøp på nett

Her gjør du interiørkuppene

Her kan du finne kule ting til under 400 kroner

MIKS: På nettet kan du finne det meste til hjemmet ditt. Bokstaver fra Lobelia, lampe fra Ellos og stoler fra Sleek Identity.
MIKS: På nettet kan du finne det meste til hjemmet ditt. Bokstaver fra Lobelia, lampe fra Ellos og stoler fra Sleek Identity. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert
ROMANTISK: Zara Home har mange lekre puter i ulike mønster og farger til under 400 kroner. Denne koster 259
ROMANTISK: Zara Home har mange lekre puter i ulike mønster og farger til under 400 kroner. Denne koster 259 Foto: FOTO: Produsenten

Mange sverger til nettshopping, og velger å gjøre unna handlingen fra sin egen stue. Gode varp er alltid interessant, enten du handler i butikk eller på nett.

Men hvor er de gode kjøpene på nettet? Her er et lite knippe med kupp til under 400 kroner.

Del

Yndige lamper

Rimelig belysning er ikke alltid så lett å finne, men leter du litt på nettet kan du ramle over noen gode tilbud. På ellos.no kan du finne kule lamper til kule priser.

På ellos.no har de også mye annet til hjemmet, og deres sortiment strekker seg fra møbeltrekk til kjøkkenredskaper. Og er du en av de som liker Zara Home, men ikke vet hvor man får kjøpt det i Norge, så fører de det faktisk der.

Og rett som det er har de gode tilbud og reduserte priser på ulike produkter.

Fargerike forheng

TØFF BELYSNING: Lekker lampe fra Ellos til kun kroner 299.
TØFF BELYSNING: Lekker lampe fra Ellos til kun kroner 299. Foto: FOTO: Produsent

Interiøravdelingen til Hennes og Mauritz har vært oppe og gått på nett en stund nå, og flere har sikkert funnet mange rimelige godbiter der. Etter en smugtitt på vårens nyheter kan man se at temaet omhandler en urban hage, med naturmaterialer, tøffe trykk og fargerike blomster.

Et av produktene de satser på er dusjforheng, i alle farger og varianter.

Hvem har sagt at dusjforheng trenger å være kjedelig? Det er de i hvert fall ikke hos H&M Home. Her får du mange mye morsomt til under 200 kroner.

Billigere borddekking

En storhandel av glass, bestikk og serviser kan fort tømme lommeboken hvis du velger de dyrere merkene. På Glass & Interiør får du kjøpt kjente merker som Littala, Rosendahl, Menu, Alessi og Wedgewood til nedsatte priser.

DUSJFORHENG: Tøffe og trendy dusjforheng til under 400 kroner fra H&M Home.
DUSJFORHENG: Tøffe og trendy dusjforheng til under 400 kroner fra H&M Home. Foto: FOTO: Produsenten

Nesten alle produktene har rabatter så her kan man gjøre et skikkelig kupp. Godt utvalg til gode priser.

Unikt og humoristisk

Liker du særegne og spesielle produkter med personlighet og humor? Da bør du kikke innom nettstedet Sleek Identity. Det er en moderne nettbutikk som tilbyr en unik kolleksjon av artige og originale designprodukter laget av unge og fremadstormende europeiske designere.

Produktene kommer direkte fra designerne selv, eller fra små produsenter, noe som gir det en unik og personlig følelse.

RIMELIGERE DESIGN: På glassoginterior.no får du mange kjente merkevarer til nedsatt pris. Disse skålene fra Menu koster fra 231 kr.
RIMELIGERE DESIGN: På glassoginterior.no får du mange kjente merkevarer til nedsatt pris. Disse skålene fra Menu koster fra 231 kr. Foto: FOTO: Produsenten

Eieren av Sleek Identity søker stadig etter originale og intelligente produkter med et snev av humor.

For å gi det et hele et personlig touch, ønsker de også å informere kjøperen om designprosessen til produktene de kjøper.

Gi veggen ordet

Både tapeter og wallstickers har vært populært lenge her til lands. Og den siste tiden har særlig bruken av ord og uttrykk på veggene blomstret frem. Det finnes mange butikker som selger wallstickers og veggord, men skal man trekke frem en med et bredt utvalg til gode priser er det Happylines.

Her får du mange ulike design, og ønsker du selv å leke deg med ord og farger, tilbyr de muligheten til å lage din egen wallsticker.

Grafisk dekor

Liker du artige produkter med humoristisk tvist finner du det på sleekidentity.com. Hva med et par sokker til stolbena dine til ca 120 korner?
Liker du artige produkter med humoristisk tvist finner du det på sleekidentity.com. Hva med et par sokker til stolbena dine til ca 120 korner? Foto: FOTO: Produsenten

Et annet populært og grafisk virkemiddel i interiøret er bokstaver. De kommer i ulike materialer og i mange størrelser til forskjellige priser.

En nettbutikk som har et godt utvalg av bokstaver og til rimelige priser er Lobelia.

Les også:

Her får du kjøpt den industrielle stilen på nett

WALLSTICKERS: På happylines.no får  du et bredt utvalg wallstickers til gode priser. Denne koster 295 kroner.
WALLSTICKERS: På happylines.no får du et bredt utvalg wallstickers til gode priser. Denne koster 295 kroner. Foto: FOTO: Produsenten

Nettbutikker med landlig interiør

Her shopper du moderne interiør

Tipsene som holder deg varm i vinter

BOKSTAVER: Disse bokstavene fra Lobelia koster 199 og er i støpejern med en rusten patina.
BOKSTAVER: Disse bokstavene fra Lobelia koster 199 og er i støpejern med en rusten patina. Foto: FOTO: Produsenten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen