Kåring av Norges Drømmebolig

Har du Norges Drømmebolig?

Du kan vinne en shoppinghelg i Oslo, med 25.000 kroner å bruke på interiør.

REDAKSJONSSJEFENS DRØMMEHJEM: Her kan du se redaksjonssjefen i BoligDrøm, Eva Høydalsvik, i sitt eget hjem. Hun har følgene oppfordring til alle som ønsker å skape sitt drømmehjem. - Først må du finne ut hva du drømmer om, og så må du planlegge. Gjør litt etter litt, rom for rom. Rome ble ikke skapt på en dag, og sånn er det når man innreder ulike rom også.
REDAKSJONSSJEFENS DRØMMEHJEM: Her kan du se redaksjonssjefen i BoligDrøm, Eva Høydalsvik, i sitt eget hjem. Hun har følgene oppfordring til alle som ønsker å skape sitt drømmehjem. - Først må du finne ut hva du drømmer om, og så må du planlegge. Gjør litt etter litt, rom for rom. Rome ble ikke skapt på en dag, og sånn er det når man innreder ulike rom også. Foto: Yvonne Wilhelmsen-R
Publisert Oppdatert

Magasinet BoligDrøm kårer Norges drømmebolig med fantastiske premier!

Førstepremien er et gavekort 25 000 kroner til vill shopping på House of Oslo og en helg på Hotel Guldsmeden!

Hvordan kan du vinne?

Det beste er at du ikke behøver å ha et stort, påkostet hjem for å vinne!

- Det er nesten ikke grense for hvor mange herlige, flotte og stilfulle norske hjem det finnes der ute. Særlig i bloggverden blir det mer og mer synlig, sier Eva Høydalsvik, redaksjonssjef i BoligDrøm.

HERLIGE NORSKE HJEM: Magasinet BoligDrøm viser stadig vakre norske hjem som denne boligen til Anette Hongslo. Nå er de på jakt etter Norges Drømmebolig.
HERLIGE NORSKE HJEM: Magasinet BoligDrøm viser stadig vakre norske hjem som denne boligen til Anette Hongslo. Nå er de på jakt etter Norges Drømmebolig. Foto: Jeanette Bækkevold

Bladet ønsker med denne konkurransen å hedre alle damene - og noen menn - som legger ned mye omtanke og kjærlighet til å skape gode, stemningsfulle hjem for seg, familie og venner.

Norges drømmebolig er altså et forsøk på å finne drømmen i hverdagen.

For å melde din DrømmeBolig på konkurransen, må du sende inn bilder av den.

PREMIENE: Den gjeve 1.premien er et gavekort på 25 000 kr til fri bruk på House of Oslos interiørbutikker, og to netter på det romantiske Hotelet Guldsmeden med tyrkisk bad og velvære avdeling. 2. og 3. premie er kapselmaskinen Dolce Gusto fra Nestlé, 45 kapsler og et års abonnement på Boligdrøm. 4 til 10. premie er et årsabonnement på BoligDrøm.
PREMIENE: Den gjeve 1.premien er et gavekort på 25 000 kr til fri bruk på House of Oslos interiørbutikker, og to netter på det romantiske Hotelet Guldsmeden med tyrkisk bad og velvære avdeling. 2. og 3. premie er kapselmaskinen Dolce Gusto fra Nestlé, 45 kapsler og et års abonnement på Boligdrøm. 4 til 10. premie er et årsabonnement på BoligDrøm. Foto: produsentene

Om du har stor enebolig eller liten leilighet spiller ingen rolle. Et personlige hjem med mye sjarme har like stor sjanse til å vinne som en herskapelig villa.

Aller viktigst er ikke om boligen er storslagen, men hva du har klart å gjøre ut av det du har.

Lurer du på om boligen din har vinnersjanser, kan du ta følgende enkle test: Hvis du selv liker hjemmet ditt, er det store sjanser for at noen andre gjør det også.

Ikke vær beskjeden. Du har ikke noe å tape på å prøve!

INDUSTRILELL DRØM: Norges drømmehjem kan ha flere ulike stiler. BoligDrøm elsker å vise fram flotte, norske hjem. Nylig viste de Grethe Møller sin industrielle bolig.
INDUSTRILELL DRØM: Norges drømmehjem kan ha flere ulike stiler. BoligDrøm elsker å vise fram flotte, norske hjem. Nylig viste de Grethe Møller sin industrielle bolig. Foto: Jeanette L. Bækkevold

For at du skal kunne shoppe uhemmet og kose deg på luksushotell, må først BoligDrøms redaksjon velge deg som finalist, og deretter BoligDrøms lesere stemme deg fram på seierspallen.

Send bilder av boligens viktigste rom til [email protected] innen 1. februar 2012.

Les mer på BoligDrøm sin blogg

SJARMEN TELLER: Drømmeboligen kan være liten eller stor, gammel eller ny. Det som er viktig er at den har sjarme. Her ser du en fransk bolig i Paris.
SJARMEN TELLER: Drømmeboligen kan være liten eller stor, gammel eller ny. Det som er viktig er at den har sjarme. Her ser du en fransk bolig i Paris. Foto: Yvonne Wilhelmsen

Mange lurer på hvordan interiørbladenes redaktører bor. Nå kan du ta en sniktitt på Boligdrøms redaksjonssjef sin egen bolig hos Norske interiørbloggere.

REDAKSJONSSJEFEN: Eva Høydalsvik i BoligDrøm oppfordrer alle til å delta.
REDAKSJONSSJEFEN: Eva Høydalsvik i BoligDrøm oppfordrer alle til å delta. Foto: Margaret M. De Lange

Les også:

Her er Norges beste interiørblogg

Her er interiørtrendene vi tror på i 2012

Her er årets syv beste interiørgrep

Noen farger er hippere enn andre

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning