Guide til interiørarkitekter:

Interiørarkitekter i Bergen

Bonytt gir deg tips til interiørarkitekter i Bergen.

Publisert Oppdatert

Har du vage ideer om hvordan du vil ha det hjemme, samtidige som du ikke er kreativ nok til å få det til?

Da kan en interiørarkitekt være tingen for deg.

Bonytt har funnet frem gode interiørarkitekter til deg, blannet annet i Oslo, Drammen, Tønsberg og Bergen.

Her er listen over favorittene i Bergen.

Les også:

Foto med glass over kjøkkenbenken

Dette er det første store spa-bygget i Norge

Her er Oslos kuleste bygg

Kjøp interiør til barnerommet på nett

Linda Maria Szücs

Født: 1961 Interiørarkitekt MNIL Eksamen: SHKD, Bergen 1994 Praksis: Tidligere ansatt hos Origo arkitektgruppe. Driver nå eget kontor.

- I arbeidet med et prosjekt, enten det gjelder bolig eller offentlig miljø, gjør jeg en analyse der jeg tar utgangspunkt i bruken av rommet, og legger denne til grunn for arbeidet med interiøret. Tar også hensyn til byggets arkitektur, og omgivelsene rundt, og er opptatt av å tenke helhet i prosjektet.

Jeg utarbeider planløsninger, velger ut materialer, farger, belysning og inventar.

Funksjonalitet, enkelhet, rene linjer, god planløsning og effektiv bruk av arealer er en viktig målsetting når jeg utformer et interiør."

Honorar: Etter nærmere avtale.

Kontor: Demodesign, Nygårdsgaten 2A, 5015 Bergen. E-post: [email protected] . Nettside: www.demodesign.org

Mary Kate Grønner Tidemann

Født: 1965 Interiørarkitekt MNIL Eksamen ved SHKD i Bergen, hovedfag i 1994. Egen praksis siden 1995, har kontorfellesskap med to interiørarkitekter i Bergen sentrum.

- Arbeider både med prosjekter i private boliger/hytter og offentlige bygg. Designer også spesialtilpasset innredning og møbler.

Det viktigste for meg er at kunden og jeg sammen kan skape det optimale interiøret. Jeg tilstreber at vi tenker nytt, der utgangspunktet er kundens ønsker og behov. Det er meget viktig at det er et godt og tett samarbeid med kunden fra første møte til ferdig prosjekt.

Den prosessen vi får til er avgjørende for resultatet. En gjennomtenkt helhetlig innredning med balanse mellom lys, farger, materialvalg og møbler gir økt verdi med tanke på egen opplevelse og tilfredshet. Interiøret skal ha karakter og stil, og det skal fortelle noe om personligheten til dem bor i huset."

Honorar (eks. mva.): Timepris kr 550-650.

Kontor: Interiørarkitektkontoret, Kaigaten 14, 5016 Bergen. Tlf.: 55 31 44 34. Faks: 55 36 84 44. Mob: 913 60 413. E-post: [email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning