Interiør-apper til iPhone og iPad

Disse interiør-appene må du laste ned

Vær din egen interiørdesigner med disse smarte appene.

RETT I LOMMA: Laster du ned disse appene har du inspirasjonsbildene du liker med deg hele tiden.
RETT I LOMMA: Laster du ned disse appene har du inspirasjonsbildene du liker med deg hele tiden. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert

Det finnes nesten ikke ende på alle appene som i stadig økende tempo blir tilgjengelig på App Store.

For alle interiørfrelste, designelskere eller nybakte huseiere kan det kanskje friste å kunne ha tilgang på tusenvis av inspirerende interiørbilder, og det rett i lomma.

Med disse fem populære interiør-appene trenger du ikke lenger rive ut sider fra bunken med favorittblader.

Her kan du bla, finne og spare på de bildene som inspirerer deg mest - for så å kunne ha dem lett tilgjengelig neste gang du skal på interiørshopping.

Disse fem appene gir deg flest interiørbilder, tips og ideer når det gjelder innredning og oppgraderinger på hjemmebane:

Har du en favorittapp? Del den med andre i kommentarfeltet under saken.

ENORM: Utvalget av bilder på appen Houzz er enormt. Beregn god tid på å bla.
ENORM: Utvalget av bilder på appen Houzz er enormt. Beregn god tid på å bla. Foto: FOTO: Produsenten

Houzz

Houzz er kjempen blant interiør-appene. Her finner du i overkant av 70.000 bilder av inspirerende interiører, i tillegg til 150.000 idé-bøker, med hjelpsomme artikler og ideer til alle tenkelige tema innen interiør og design.

Bla deg gjennom en mengde stilarter, kategorier og romtyper, og når du ser noe du liker kan du legge det til din egen virtuelle notatbok, slik at du kan se på bildene også når du ikke er på nettet.

Pris: Gratis

</p> </div>

Dream Home HD

GJØR DET SELV: Nå trenger du ikke hyre inn en interiørkonsulent når du skal freshe opp hjemme.
GJØR DET SELV: Nå trenger du ikke hyre inn en interiørkonsulent når du skal freshe opp hjemme. Foto: FOTO: Produsenten

Dream Home HD gir deg massevis av ideer for praktisk talt alle rom i ditt eget drømmehjem. Appen gjør det enkelt for deg å velge inspirerende design ut fra romtype, stil og farge.

KJENDIS-APP: Det ryktes at selveste Gwyneth Paltrow er blitt besatt av å finne ideer til sitt London hjem på appen Remodelista.
KJENDIS-APP: Det ryktes at selveste Gwyneth Paltrow er blitt besatt av å finne ideer til sitt London hjem på appen Remodelista. Foto: FOTO: Produsenten

Bilder av høy kvalitet er presentert i brukervennlige gallerier som gjør det enkelt å velge ut de interiørene du ønsker å bla deg gjennom. Setter du på slide-show funksjonen kan du se alle bildene i din valgte kategori mens du lytter på selvvalgt musikk.

Du trenger ikke å være tilkoblet internett for å bruke appen når du først har lastet den ned, men om du kobler deg opp mot nettet vil appen oppdatere seg ukentlig, og føye enda flere til det allerede store utvalget interiørbilder.

Legg bokmerker til dine favorittideer og utforsk design trender, gode tips og mange ideer.

Pris: 7 kroner.

Remodelista

Remodelista ble etter lansering en umiddelbar suksess, og er populær hos alt fra arkitekter og designelskere til den handy huseieren.

INTERIØR-MUST: Denne appen gir deg timesvis med lekker interiørinspirasjon - og den oppdateres daglig.
INTERIØR-MUST: Denne appen gir deg timesvis med lekker interiørinspirasjon - og den oppdateres daglig. Foto: FOTO: Produsenten

Appen er brukervennlig og lettlest, oppdateres daglig og har funksjoner som 10 Easy Pieces og Steal This Look.

I britiske Vogue mente de dette om appen: "Remodelista er delvis som et sexy interiørmagasin og delvis oppslagsbok for alle ting om hjem og innredning. Advarsel: du blir fort avhengig, ikke minst fordi du finner absolutt alle opplysninger du er på jakt etter."

Pris: 21 kroner.

Interior 2012 - SWEET HOME

Denne appen er også slik som de andre basert på et stort antall interiørbilder som skal inspirere og informere. Sweet Home presenterer for med hundrevis av nøye utvalgte bilder innenfor mange kategorier.

Bildene er i en størrelse som fyller hele skjermen, i tillegg til at du kan zoome, rotere og se på bildene i en slideshow-funksjon.

Appen fungerer bare når telefonen eller nettbrettet er koblet opp til internett.

Pris: 7 kroner.

</p> </div>

ColorChange

Denne appen gjør det enkelt å se for seg hvordan rommene i hjemmet ditt ville se ut om du malte de i en annen farge. Du tar enkelt et bilde av rommet med telefonen, så farger du vegger, gulv, tak eller lister i akkurat de fargene du måtte ønske. Da vet du omtrent hvordan kjøkkenet kommer til å se ut.

ColorChange gjør det enkelt å manipulere alle slags bilder, slik at du kan forestille deg hvordan ting ville se ut om de ble malt i en annen farge.

Et utvelgelsesverktøy gjør det enkelt å velge områdene i bildet du vil forandre, og gjør at du med letthet kan skifte ut farge på for eksempel vegger eller objekter i rommet.

Pris: 21 kroner.

Les også:

Her er julegavene til interiørelskeren

Bla deg gjennom tusenvis av fete interiørbilder

La deg inspirere av interiørbloggerens lekre hjem

Dette bør du vite om sex etter fødselen

FINT MED FARGER: Det er lettere å prøve å feile med virtuelle fargevalg.
FINT MED FARGER: Det er lettere å prøve å feile med virtuelle fargevalg. Foto: FOTO: Produsenten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning