Høstferien

Lei en hytte i høst

Flere hundre hytter er ledige for den som vil leie hytte i høstferien.

Flere hundre utleiehytter er ledige for den som har lyst til å dra på hyttetur i høstferien.
Flere hundre utleiehytter er ledige for den som har lyst til å dra på hyttetur i høstferien. Foto: Foto: Oslofjordens Friluftsråd
Publisert Oppdatert

Den som har lyst til å dra på hyttetur i høstferien men ingen hytte har, kan bare sette seg ned foran PC'en. På nettet finnes mange hytter å velge mellom, enten til fjells, i skogen eller ved sjøen.

Ved sjøen

Oslofjordens Friluftsråd har 26 hytter til utleie. De ligger samlet rundt Oslofjorden. Mer opplysninger om disse finner du her.

Hos Arendal-Hytteutleie finner du også mange hytter, langs hele sørlandskysten. Tilsvarende vil du på nettstedet Aktiv i Oslo finne mange som driver med utleie ved sjøen (her finnes også mange hytter i innlandet og på fjellet).

I skogen

Statskog er en stor, og kanskje også ukjent hytteutleier. Men de har mange hytter tilgjengelige. Et søk for høstferien ga 103 treff, fra Finnmark i nord til Telemark i syd. Klikk her for å finne hytter.

På fjellet.

Hyttetorget dukket det opp 115 tilgjengelige hytter i høstferien, mange av dem på fjellet. Nettstedet Hyttenett.no har også noen hytter tilgjengelig på fjellet. Der var det ikke mulig å spesifisere på dato, så den som vil leie må ringe utleier og forhøre seg om hytta er ledig.

Søk på nettet

Utover de nettstedene vi her har vist deg, finnes det mange som leier ut hytter. Søker du på nettet med "hytte" og "utleie" får du mange treff. Det er bare begynne øverst å lete. Høstferie i leid hytte er bare et klikk unna, og du behøver ikke betale mange tusenlappene for det heller.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning