Hyggelig å ha deg her!

Vi bygger opp nettstedet, beklager hvis det er rotete noen steder.

Klikk.no er under utbygging. Foreløpig finner du flest saker om bolig, oppussing, design, interiør, hytte og hage. Men det er bare begynnelsen.
Klikk.no er under utbygging. Foreløpig finner du flest saker om bolig, oppussing, design, interiør, hytte og hage. Men det er bare begynnelsen. Foto: FOTO: TADIJA/CRESTOCK
Publisert Oppdatert

Dette er Klikk.no

  • En stor, ny nettstasning fra Hjemmet Mortensen med masse unikt innhold.
  • Ble lansert i en tidlig beta den 15. april 2008.
  • Boligseksjonen ble lansert først.
  • Vi skal bli best på forum og debatt.
  • Seksjoner som kommer i løpet av sommeren: motor, teknologi, reise, friluft, mote, kjendis, mat, foreldre, helse og samliv.

Få epost når det skjer noe

Skriv inn epostadressen din i skjemaet under og vi sender deg en oppdatering når det skjer noe.

E-post:


(Klikk.no): Vi er utrolig glade for å være på lufta med vårt nye nettsted. Vi valgte et navn som er lett å huske: klikk.no. Det du ser nå er første versjon. I månedene og ukene fremover vil vi jobbe med å fikse feil, legge til nye funksjoner og utvide stoffområdet vårt.

Vi starter med bolig

Vi håper vi kan inspirere deg med trender og ideer, guide deg gjennom praktiske utfordringer og hjelpe deg med å gjøre de riktige valgene. Bolig er kanskje familiens største investering.

Vi har bygget opp en egen boligredaksjon i Klikk. I samspill med magasinene Bonytt, Hytteliv, Rom123, Bo Bygg Bolig og nettstedet hushjemhage.no, skal vi jobbe for å gi deg en best mulig brukeropplevelse.

Vi skal ha mange, store og gode bilder. Håper du liker måten vi viser bildeserier på. Vi vil produsere mye video skreddersydd for nettsidene våre. Spilleren er integrert i artiklene for å gi en mest mulig visuell opplevelse.

Si din mening!

Og vi håper du vil finne deg til rette i forumet vårt. Her kan du diskutere alle dine planer, ideer, spørsmål og utfordringer med andre. I forumet hjelper alle hverandre. Ikke vær redd for å stille spørsmål der.

Vi har også debatt på alle artikler på klikk.no. Det har vi fordi vi tror journalistikken vår blir bedre når du som leser får muligheten til å fortelle oss hva du synes, påpeke feil eller applaudere. Vi lover vi kommer til å lese alle kommentarene på artiklene våre, og vi skal også prøve å svare på det meste.

En tøff boligplanlegger med 3D-møbler og mulighet for å legge inn realistiske plantegninger er under utvikling. Hjelp oss å teste den i forumet vårt (se etter linken Hvordan kan klikk.no bli bedre)

Men husk altså at vi er i beta. Vi jakter kontinuerlig på skjeve marger og rare meldinger. Og jobber videre med å bygge ut funksjonaliteten.

Si gjerne hva du synes om nettstedet vårt i debatten under denne artikkelen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning