KONKURRANSE

Hunger Games - Vinn billetter!

Bli med i trekningen - se traileren her og gjør noen enkle tastetrykk.

Publisert Oppdatert

Meld deg på Klikk.no sitt generelle nyhetsbrev og bli med i trekninen av 2 billetter til filmen Hunger Games: Catching Fire, samt det nye soundtracket til filmen. Vi trekker 3 vinnere.

Følg linken i artikkelen for å melde deg på, men ta deg også tid til å se på traileren og les mer om filmen. (Husk at du må være mottaker av brevet ved trekningsdato).

Om du allerede er mottaker av nyhetsbrevet trenger du ikke melde deg på. Alle mottakere er med i våre konkurranser! Vi trekker forskjellige premier i alle våre brev kontinuerlig.

Hva er nyhetsbrevet?

Hver mandag, onsdag og fredag sender Klikk.no ut sitt generelle nyhetsbrev. Her presenterer vi oppskrifter, vintips, tester og andre aktuelle forbrukerartikler. Alt vi trenger av deg er din epostadresse.

THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE:

Catching Fire starter når Katniss Everdeen har kommet trygt hjem etter å ha vunnet det 74. årlige Dødslekene sammen med tributten fra samme distrikt, Peeta Mellark. Som vinnere av dødslekene må de forlate familie og venner for å legge ut på en seiersturnè til alle de andre distriktene. På reisen merker Katniss seg et ulmende opprør blant folket i distriktene, men Capitol har fremdeles full kontroll og President Snow fortsetter forberedelsene til de 75. årlige dødslekene; Kvartsekel-spillet - en konkurranse som kan forandre Panem for alltid.

Premieredato: 20.november.

MELD DEG PÅ HER OG DELTA I KONKURRANSEN!

Trekningsdato: tirsdag 26.november

Mer info:

Det er Francis Lawrence som har regi på filmen. Han har tidligere stått bak filmene Constantine, I am Legend og Water for Elephants. Francis Lawrence har også regi på de kommende filmene i Hunger Games serien - The Hunger Games: Mockingjay Part 1 og Part 2. Filmene er basert på de verdenskjente bøkene til Suzanne Collins, og produsert av Nina Jacobsen i samarbeid med Jon Kilik.

Den første filmen, The Hunger Games, regissert av Gary Ross, ble en enorm suksess med 407 millioner innspilte dollar i USA, og nesten 700 millioner dollar worldwide. I Norge ble filmen sett av over 250.000 siden norgespremieren i mars 2012.

Premien er levert av Nordisk Film Distribusjon AS

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning