Interiør på nett

Her shopper du interiør på nett

Klar for å handle interiør fra sofakroken? Her er de beste, norske nettbutikkene.

STORT UTVALG: Det er gode muligheter til å klikke hjem masse spennende interiør til hjemmet ditt fra nettbutikkene. Lampe fra And Tradition, kr 2699, Bolina, bord, kr 4350, Room21, puter, kr 952, og krukke, kr 1050, begge fra Eske.

STORT UTVALG: Det er gode muligheter til å klikke hjem masse spennende interiør til hjemmet ditt fra nettbutikkene. Lampe fra And Tradition, kr 2699, Bolina, bord, kr 4350, Room21, puter, kr 952, og krukke, kr 1050, begge fra Eske. Foto: Foto: Produsentene

Publisert Oppdatert

Når ting skal skje raskt, kanskje i en travel hverdag, er det kjekt at noen av ærendene kan gjøres i en fei via nett. Og handler du i norske nettbutikker er det enklere for deg å vite hva kostnadene til slutt blir.

Flere nettbutikker sørger for at du får det du kjøper levert på døren, og dette kan være praktisk om det er tunge gjenstander som møbler og lignende. Andre butikker pakker inn det du kjøper, hvis det skal være gave.

Kanskje ønsker du å ta julegavehandelen på nett? Uavhengig av om du er på jakt etter noe som passer i et moderne interiør, eller noe til et mer klassisk interiør, finner du trolig mye der ute.

Nedenfor har vi plukket ut noen av våre favorittbutikker for deg.

1. Hviit

På nettbutikken Hviit er utvalget variert, fint og inspirerende. Det er en fryd for øyet å besøke nettsiden. Her er det kjente merkevarer fra blant andre Ferm Living, Bloomingville, Hay, House Doctor og Kähler.

Det er også en egen kategori for norsk design, dersom du er interessert i det. Du kan også trykke deg inn på forskjellige rom, og få varer som passer deretter.

Her kan du også kjøpe gavekort.

2. Ellos

Giganten Ellos har blitt stadig mer trendbevisst på interiørfronten og kan tilby masse spennende til gode priser, spesielt innen belysning, tepper, tapeter - og også noe innen møbel.

Nå finner du kjente merkevarer som Tine K, varer fra Zara Home, Himla, Ferm Living og Decor Maison.

3. Cornelias hus

Butikken Cornelias hus har også nettbutikk, og her er utvalget spennende presentert.

Her kan du klikke deg inn under kategorier som glimt i øyet, gamle møbler, kopper og kar, lamper og på bordet. Blant annet. Vi synes et besøk i nettbutikken er en liten opplevelse.

MYE LEKKERT: Pute fra By Nord, kr 879, tibetansk saueskinn, kr 1799, og lyslykt i kanel, kr 379, alt fra Cornelias Hus.

MYE LEKKERT: Pute fra By Nord, kr 879, tibetansk saueskinn, kr 1799, og lyslykt i kanel, kr 379, alt fra Cornelias Hus. Foto: FOTO: Produsentene

4. Room21

Room21 er en av Norges største nettbutikker med interiør.

Her finner du over 170 varemerker, blant annet mange av de aller mest kjente norske og internasjonale merkevarene.

5. Eske

Handler du fra Eske får du raskt et hjem som er ulikt alle andres. Utvalget de har er spennende og frempå - handler du her, henger du med på interiørfronten.

Her er det mange spennende farger på produktene - mange av dem i tråd med trendene. Vi synes de er spesielt gode på belysning og tekstiler, men det er også mange andre spennende detaljer til hjemmet ditt her.

6. Bolina

Lurer du på hva som rører seg av trender i interiørverdenen er det bare å klikke deg innom Bolina.

Her finner du også et rikt utvalg av spennende merkevarer. Siden er oversiktlig og gir gjennom måten produktene er presentert på, mye inspirasjon til hvordan du kan style selv.

7. Lunehjem

OVERSIKTLIG: På Bolina er utvalget godt og i tråd med trendene. Happy bird, bilde med ramme, kr 999, lampe fra AndTradition, kr 1199, og pute, kr 999, alt fra Bolina.

OVERSIKTLIG: På Bolina er utvalget godt og i tråd med trendene. Happy bird, bilde med ramme, kr 999, lampe fra AndTradition, kr 1199, og pute, kr 999, alt fra Bolina. Foto: Foto: Produsenten

Lunehjem finner du også mye inspirasjon til hjemmet ditt. Det er enkelt å finne frem, og vi liker produktene som er presentert.

Her er det mange fine lamper, som treffer trendbildet nå, en rekke fine bord og andre småmøbler - i tillegg til plakater, puter, og lune pledd.

8. Keiserens nye

Hos Keiserens Nye finner du et lekent og rikt utvalg i mange forskjellige stiler.

Her er det ikke vanskelig å finne noe man vil klikke hjem. Og prisene er slettes ikke ille.

9. Ruth og Rudolf

Nettbutikken Ruth og Rudolf åpnet i 2012 og på nettsiden skriver de at de har et hjerte som banker for artige produkter, gjerne litt fargerike. Designet må også være godt.

Vi liker utvalget her. Betongbordene er kjempefine, og de har også et spennende utvalg av plakater.

10. Verket Interiør

Verket Interiør finner du merker som Hay, Kähler, Muuto, By Lasse, Vitra, Ygg & Lyng.

INSPIRERENDE: Bord i sett fra Bloomingville, kr 2199, plakat, kr 249, og betongbord, kr 3999, Ruth og Rudolf.

INSPIRERENDE: Bord i sett fra Bloomingville, kr 2199, plakat, kr 249, og betongbord, kr 3999, Ruth og Rudolf. Foto: Foto: Produsenten

På nettsiden finner du en smart inndeling etter pris. Du kan også søke opp forslag til gaver fra butikken.

11. Zanz

Zanz er oversiktlig og har mange av de mest populære interiørproduktene nå, i tillegg til detaljene som virkelig spriter opp hjemmet ditt.

12. Linneas Hage

Linneas hage er en hyggelig nettbutikk med et flott utvalg. Her kan du også finne unike bruktskatter.

13. Milla Boutique

Milla Boutique er butikken som oser av glamour og trend, og det gjelder også nettbutikken deres. Her får du unike detaljer, som setter prikken over i-en hjemme hos deg.

Her finner du også gavetips og gavekort.

14. H&M Home

Hennes & Mauritz Home kan du finne fine tekstiler til en billig penge. Når det kommer til sengetøy har de er spennende utvalg. De har også fine detaljer, som lysestaker, kopper og asjetter.

Er du fortsatt i shoppingmodus etter ha klikket deg innom disse 14 nettsidene, kan du klikke deg innom Palma, Purnorsk og Ting også. De har også et godt utvalg.

Les også:

Her får du en helt annerledes shoppingopplevelse

Her finner du luksusmøbler billig

Her er interiørdetaljene du får helt gratis

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning