Støysvak gressklipper med anti-vibrasjonssystem:

Vibrerer i det stille

En sikker kilde til uvennskap mellom naboer er støy. Nå kan du eliminere bråk ved hjelp av en stillegående gressklippere.

Stille: Turbo 53 S BW Silent Plus
Stille: Turbo 53 S BW Silent Plus Foto: Jernia
Publisert Oppdatert

Gressklippere i serien Stiga Silent tar hensyn til både din egen og naboens hørsel. Gressklippere i Silent-serien har en kappe som presser lyden ned mot jorden og dermed blir gressklipperen rundt 50 prosent mer stillegående.

Silent-modellene har også såkalt "multiclip"-funksjon som gjør at du slipper å rake opp gresset etterpå. Da går gressplenstellet mye raskere, du spares for hele rakejobben og plenen har bare godt av det. Det finkuttede gresset er nemlig verdifull næring for gressplenen.

Anti-vibrasjonssystem

Silent-serien er utstyrt med det nye anti-vibrasjonssystemet, AVS, for en behageligere klippeopplevelse. Klippebredden kan varieres fra 48 til 51 cm. Lavt drivstofforbruk, kombinert med en kraftig motor, gjør Stiga Silent til en sterk men nabovennlig hagenyhet.

Mindre arbeid og mindre ulyd med gressklipping får du med eksempelvis den avbildede modellen Turbo 53 S BW Silent Plus (veil pris kr 5999,-)

Forhandler: Jernia

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning