Nytt under solen

Sommerens møbelnyheter gir mulighet for å sitte godt også ute.

Publisert Oppdatert
FAMILIEFORØKELSE: Stolserien "Spline" (under), designet av Norway Says for Offecct, har fått selskap av et tilhørende bord (over) i kompaktlaminat og plastkledd stål (h 72, d 60 cm). Det nye stoltrekket sørger for  sittekomfort samtidig som møblementets rene linjer ivaretas. Bord kr 5490, stol kr 2080, trekk kr 1410, Norway Says Shop.
FAMILIEFORØKELSE: Stolserien "Spline" (under), designet av Norway Says for Offecct, har fått selskap av et tilhørende bord (over) i kompaktlaminat og plastkledd stål (h 72, d 60 cm). Det nye stoltrekket sørger for sittekomfort samtidig som møblementets rene linjer ivaretas. Bord kr 5490, stol kr 2080, trekk kr 1410, Norway Says Shop. Foto: Produsenten
Stolserien "Spline" (under), designet av Norway Says for Offecct
Stolserien "Spline" (under), designet av Norway Says for Offecct Foto: Produsenten

Årets hagemøbelmote forener det klassiske med det hypermoderne, det komfortable med det stramme og det vedlikeholdsfrie med det elegante. Flettede møbler i kunststoff er på trendtoppen, men det er også fritt fram for grovt tre, lakkert metall og fargesterk plast.

Flere av de mest kjente produsentene reproduserer velkjent design, eller supplerer allerede innarbeidede møbler med nye stoler, bord eller tosetere.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning