Foreldre & Barn på nett

Foreldre & Barn pusser opp

Foreldre & Barn lanserer i dag sin helt nye nettside.

VI FEIRER: Ny Foreldre & Barn-nettside.
VI FEIRER: Ny Foreldre & Barn-nettside. Foto: Illustrasjonsfoto: Colorbox
Publisert Oppdatert

I dag lanserte Forelder & Barn en ny versjon av sin nettside. I tillegg til nye farger og en forbedring av det visuelle uttrykket, er det fokusert mye på å gjøre det enklere å finne fram.

Den nye forsiden kan du se her!

- Alle tjenestene har nå fått mer prominente plasseringer på forsiden, forteller ansvarlig redaktør/direktør Gunnar Bleness.

- Det vi har gjort nå er først og fremst å pusse opp fasaden. Nå fortsetter arbeidet med nytt utseende og bedre navigering på alle seksjonene.

Utvider horisonten

Omleggingen, som blant annet medfører at Klikk Foreldre nå blir en del av Foreldre & Barn, gjør Foreldre & Barn til Norges største nettside for småbarnsforeldre og gravide. Foreldre & Barn er fra før Norges største magasin for den samme målgruppen.

- Vi er for mange den viktigste leverandøren av informasjon og tips, med omleggingen vi nå gjør ønsker vi å utvide horisonten litt. I tillegg til informasjon og tips skal vi bli den beste nettsiden for alle typer tjenester for foreldre. Debatt, e-handel, guider og verktøy - alt foreldre er opptatt av - skal de finne hos oss, sier Bleness.

Foreldre & Barn-redaktør Tjodunn Dyrnes legger til:

- Vi ønsker at Foreldre & Barn skal være den ultimate foreldrenettsiden, hvor foreldre skal komme og få det gode innholdet fra Foreldre & Barn - både nett og papir - som de er vant til å finne der, men i tillegg få en rekke tjenester de ønsker seg og setter pris på.

Mer på gang

Dyrnes forteller videre at målet er at nettsiden skal være et sted hvor foreldre kan komme og se hva andre foreldre tenker, hvor de får ekspertråd og hvor de kan bli tilbudt både produkter og tjenester som de finner interessante.

- Det er viktig at vi stadig utvikler våre nettsider, og være enda mer til nytte for våre brukere. Dette er første sted, flere vil komme, forteller Tore A. Godager, leder for digitale medier i Egmont Hjemmet Mortensen.

Les også: Velkommen til "nye" Foreldre & Barn, av ansvarlig redaktør/direktør Gunnar Bleness

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning