Fargevalg på kjøkkentapet

Publisert Oppdatert

Vi ønsker å ha tapet over kjøkkenbenken i stedet for de tradisjonelle flisene. Vi har tenkt å montere en glassplate eller hard plastplate over for å beskytte mot vannsprut. I den anledning trenger vi sårt litt hjelp til fargevalg! Kjøkkenet vårt er i kirsebær, og det har ikke overskap. Gulvet er i merbau. Vi har åpen løsning inn til stuen, og alle veggene er malt eggehvite. Spisebord, stuebord og en rad fritthengede skap er hvite. Sofaen er sjokoladebrun.

Vi liker å bytte farge på tilbehør som puter, lys og duker relativt ofte, men prøver da å holde oss til farger som passer til brunt. Akkurat nå har vi lyseblått, før det hadde vi lys rosa. Vi er svak for tapeter med litt sjablonger, men klarer ikke å bestemme oss for farger!

Kirsebærtre og merbau er tresorter med rødlige toner. Jeg ville holdt meg unna tapeter med farger som har rødt i seg, det blir rett og slett for mye. Tapetet kan ikke skiftes like ofte som puter og annet tilbehør. Et tapet i hvite toner som hovedfarge vil være stillig og forfriskende i og med at dere har en god del hvite møbler. Tapetet kan med fordel ha innslag av kalde eller metalliske farger. Et slikt tapet vil til enhver tid passe med alle fargene på tilbehør dere velger. Sjekk med leverandører som Børge tapeter, Cole-and-son, Osborne & Little og Elitis.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning