Drøbak julefredssenter

Få julefred i Drøbak

Stressa nå rett før jul? I Drøbak fins det en fredelig, liten juleskog hvor du kan sette deg ned og få ro. Og kanskje ønske deg noe!

Drøbak julefredssenter
Drøbak julefredssenter Foto: privat
Publisert Oppdatert
Har du noe å gi bort til de som ikke får så mange gaver, er det muligheter for å pakke inn og levere gaver her.
Har du noe å gi bort til de som ikke får så mange gaver, er det muligheter for å pakke inn og levere gaver her. Foto: privat
Her får du i hvert fall øye på julestjernen!
Her får du i hvert fall øye på julestjernen! Foto: privat

Når det kimer til julefest, er de fleste så slitne av julemaset at de får lyst til å legge seg sammen med englene i skjulet. For å få fred. Men i Drøbak fins det et lite pusterom. Her er det en liten, fredelig skog hvor du kan sette deg rolig ned og ønske noe for deg selv eller andre til jul. Om du vil, kan du henge ønsket ditt på et tre. Trærne har nemlig ønskekvister!

Juleglede

Drøbak Julefredssenter er skapt av DesignHub*Norway, et knippe mennsker som har slått seg sammen i skapende fellesskap. Meningen med fredssenteret er rett og slett å gi deg ro og inspirasjon til å finne julegleden som passer for deg.

Vokser på trær

På en del av trærne henger det allerede ønskebrev fra hele verden som er kommet til Julenissens postkontor. Rundt skogen er det dekorert med julefrimerker og en rekke kunstferdige julehilsener fra kreative formgivere.

Gi bort?

I skogkanten er det lagt fram julepapir, bånd og til/fra-lapper. Det kan jo hende at du har en aller annen gjenstand du ikke bruker eller trenger, som kunne glede noen en gang til. Gavene blir gitt til Mottak i Vestby.

Åpningstider: hver dag fra kl 12 - 14.

Adresse: DesignHub, Sagaveien 13 (Gamle JoBu-bygget)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning