BoligDrøm januar 2013

Dette får du i januarnummeret

I årets januarnummer kan du blandt annet bli med til den nye mathallen i Oslo, lese om inspirerende boliger og la deg friste av vinterens beste grønnsak.

Publisert Oppdatert

Julen er over, pynten er pakket ned og vi er godt i gang med 2013. En ny, frisk start på ett helt nytt år. Det er fortsatt kaldt ute og kosekroken inne har heldigvis et par måneder igjen som favorittplass. Sett deg godt til rette og drøm deg bort. Kanskje frister det med en tur på fjellet for å oppleve vinteren på sitt flotteste, hvis ikke, kan man fint lage hyttestemning hjemme. La deg inspirere av vår reportasje "Hjemmehytte", hvor beborene har laget en "hytte" på terrassen. Disk opp med en lun kålsalat, oppskriften finner du i bladet, og oppdag nye måter du kan dekorere med juleblomstene.

Er du lei av å sitte hjemme? Ta deg en tur til den nye mathallen på Vulkan i Oslo, den er verdt et besøk. Eller gå på jakt etter bruktskatter i gårdsbutikken Løken Store like ved Spydeberg sentrum. Du kan lese mer om begge i bladet.

Hvis du er ute etter en utfordring, annonserer vi i dette nummeret årets runde av konkurransen Norges Drømmebolig hvor førstepremien er en storbyhelg i Oslo for 2 personer med rom på Carlton hotell Guldsmeden fra en fredag til en søndag i 2013, frokost, tilgang til velværeavdeling, middag for 2 personer på restaurant Relaxo og gavekort på kr 25 000 til shopping fra interiørkjeden Palma. Har du et hjem som kan inspirere andre? Meld deg på, vi gleder oss til å se ditt bidrag!

MATGLEDE: Mathallen i Oslo er en opplevelse du bør få med deg hvis du er i byen.
MATGLEDE: Mathallen i Oslo er en opplevelse du bør få med deg hvis du er i byen. Foto: FOTO: Christian Berset
PEISKOS: Lag hyttestemning hjemme på terrassen.
PEISKOS: Lag hyttestemning hjemme på terrassen. Foto: FOTO: Carina Olander
GJØR KÅL PÅ DEN: Det er mye godt å lage med kål.
GJØR KÅL PÅ DEN: Det er mye godt å lage med kål. Foto: FOTO: Thor Brødaskift
VINTERVAKKERT: Selv om julen er over trenger du ikke å hive ut juleblomstene - Bruk dem på en ny måte.
VINTERVAKKERT: Selv om julen er over trenger du ikke å hive ut juleblomstene - Bruk dem på en ny måte. Foto: FOTO: VK STOCK

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning