DeLonghi Eletta ECAM 45.760.W

Denne får ut de beste aromaene

Publisert Oppdatert

Denne maskinen vinner ganske enkelt fordi den lager den beste kaffen. Her får du så god kaffe at du etter vår mening kan leve med at ikke brukervennligheten er like god som på de beste maskinene i den kategorien.

Smak

Lys, fin crema som holder seg på den vanlige kaffen. God, rund smak uten uønsket bitterhet. Espressoen har god sødme og fylde. Her får maskinen ut de aller beste aromaene av kaffen. Cappuccinoen har fint, tykt skum og det er fin flyt på espressoen. God farge og smak på kaffen.

Brukervennlighet

Du må lage noen kopper kaffe før maskinen er klar, men her er det greit å komme i gang. Enkel prosedyre som er godt beskrevet. Displayet er ikke det mest oversiktlige, men greit. Du styrer alt med trykknapper. Melken oppbevares i egen beholder som settes på maskinen. Melken kommer ut av egen dyse. Du kan justere malegrad, vann, temperatur og styrke på kaffen. Du kan også lagre egen profil. Vannpåfylling fra fronten er en smart detalj, særlig om maskinen står under et overskap. Rensing og avkalking er ganske omfattende og du må trolig frem med brukerveiledningen hver gang dette skal gjøres.

Spesifikasjoner

Produsent DeLonghi
Pris 9995
Volum vannbeholder 1.8
Pumpetrykk bar 15

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning