Vinn servise verdt 20 000 kroner

Vinn servise verdt 20 000 kroner

Vi vil gjerne vite hva du synes om Bonytt nummer 5. Alle som svarer blir med i trekningen om et eksklusivt servise fra Villeroy & Boch.

Om premien: Villeroy & Boch som ble etablert i 1748 har betydd vakkert dekkede bord for flere generasjoner. Fantasifulle og lekne mønstre har vært en stor del av deres tradisjon, noe serviset Amazonia er en bekreftelse på.
Om premien: Villeroy & Boch som ble etablert i 1748 har betydd vakkert dekkede bord for flere generasjoner. Fantasifulle og lekne mønstre har vært en stor del av deres tradisjon, noe serviset Amazonia er en bekreftelse på. Foto: Produsent
Publisert Oppdatert

Kan du hjelpe oss? Vi vil gjerne vite hva du synes om Bonytt nr. 5.

Svarer du innen 16. mai er du med i trekningen om serviset Amazonia fra Villeroy & Boch, til en verdi av 20 000 kroner.

Villeroy & Boch som ble etablert i 1748 har betydd vakkert dekkede bord for flere generasjoner. Fantasifulle og lekne mønstre har vært en stor del av deres tradisjon, noe serviset Amazonia er en bekreftelse på.

Serviset ble først lansert med firkantede former, nå har Villeroy & Boch også utformet serviseserien med runde tallerkener, boller og fat.

Blir du den heldige vinner kan fylle skapene dine med tolv flate tallerkener, tolv dype tallerner, tolv salatboller, tolv kaffekopper med skål samt fløtemugge og sukkerskål.

Klikk deg inn her og svar innen 16.mai.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning