KONKURRANSE

SVAR & VINN

Vi vil gjerne vite hva du synes om Bonytt nr. 14. Svarer du innen 8. mars, er du med i trekningen av det trådløse lydsystemet KEF LSX, bestående av to høyttalere fra Neby Hi Fi Concept til en verdi av kr 11999,-.

HØYTTALERE: Svar innen 8. mars og du er med i trekningen av to høyttalere fra Neby Hi Fi Concept til en verdi av kr 11999,-. Du velger selv hvilken farge du vil ha.
HØYTTALERE: Svar innen 8. mars og du er med i trekningen av to høyttalere fra Neby Hi Fi Concept til en verdi av kr 11999,-. Du velger selv hvilken farge du vil ha. Foto: Produsent
Publisert Oppdatert

Hjelp oss med å gjøre Bonytt stadig bedre!

Vi vil gjerne vite hva du synes om Bonytt nummer 14.

Svarer du innen 8. mars, er du med i trekningen av det trådløse lydsystemet KEF LSX bestående av to høyttalere fra Neby Hi Fi Concept.

Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på linken under og svare på spørsmålene under "konkurranse".

Klikk her for å gi dine svar innen 8. mars!

Trådløs vellyd

Høyttalerne er 24 cm høye og 18 cm dype og får plass i de fleste bokhyller.

KEF LSX er et trådløst, nytt lydsystem bestående av to frittstående høyttalere som du styrer med fjernkontroll eller app.

Høyttalerne er designet av britiske Michael Young som er kjent for et sofistikert, minimalistisk uttrykk, og bortsett fra den hvite er alle trukket med stoff fra danske Kvadrat.

Ifølge lydogbilde.no får du en varm og mektig klang og forbløffende stort lydbilde, og du kan streame i flere rom fra ulike musikkkilder. Se mer på neby.no.

Høyttalerne finnes i fem ulike farger, svart, grønn, rød, blå og hvit. som vinner velger du selv hvilken farge du vil ha.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning