KONKURRANSE bonytt

Svar og vinn varmeovn til 1100 kroner

Hjelp oss med å gjøre Bonytt stadig bedre! Vi vil gjerne vite hva du synes om denne utgaven. Svarer du innen 2. desember, er du med i trekningen og kan bli en av ti som vinner Mill Convection Wifi – en elegant varmeovn som kan fjernstyres via en app.

VARMEOVN: Mill Convection Wifi har et unikt design, med avrundede kanter og en elegant aluminiumsfot, som gjør at den nærmest svever over gulvet.
VARMEOVN: Mill Convection Wifi har et unikt design, med avrundede kanter og en elegant aluminiumsfot, som gjør at den nærmest svever over gulvet. Foto: produsent
Sist oppdatert

Hjelp oss med å gjøre Bonytt stadig bedre!

Vi vil gjerne vite hva du synes om Bonytt nummer 13.

Svarer du innen 2. desember, er du med i trekningen om ti varmeovner: Mill Convection Wifi – en elegant varmeovn som kan fjernstyres via en app.

Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på linken under og svare på spørsmålene under "konkurranse".

Klikk her og gi dine svar innen 2. desember

10 premier

Varmeovner har aldri sett vakrere ut!

Mill Convection Wifi har et unikt design, med avrundede kanter og en elegant aluminiumsfot, som gjør at den nærmest svever over gulvet.

Dessuten kan du ved å laste ned Mill-appen, automatisk tilpasse temperaturen dine daglige rutiner – godt for både miljøet og lommeboken.

Designovnen er utviklet av det norske familieselskapet Mill, og den leveres i størrelsen lengde 62 x dybde 21 x høyde 38,5 cm. Veiledende pris i butikk er kr 1100,-

Denne saken ble første gang publisert 03/12 2018, og sist oppdatert 02/11 2020.

Les også