KONKURRANSE

SVAR & VINN

Hjelp oss med å gjøre Bonytt stadig bedre! Vi vil gjerne vite hva du synes om Bonytt nr. 14. Svarer du innen 28. desember, er du med i trekningen av seks dype tallerkener, én stor mugge og ett stort fat fra serviset Julemorgen fra Wik & Walsøe, til en verdi av kr 4400.

PREMIEN: Vi trekker tre vinnere som hver får seks dype tallerkener, én stor mugge og ett stort, ovalt fat fra Julemorgen-serien til Wik & Walsøe. Samlet verdi er kr 4400.
PREMIEN: Vi trekker tre vinnere som hver får seks dype tallerkener, én stor mugge og ett stort, ovalt fat fra Julemorgen-serien til Wik & Walsøe. Samlet verdi er kr 4400. Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

Vi vil gjerne vite hva du synes om Bonytt nr. 14, og svarer du innen 28. desember kan du bli en av tre heldige vinnere av et sett fra Julemorgen-serien til Wik & Walsøe. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på linken under og svare på spørsmålene under "konkurranse".

https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=677468X150810129X28451

HERLIGE JULEMINNER

Tradisjonene våre er en viktig del av julen. Noen har vi arvet og andre skal vi skape selv. Gode juleminner dreier seg om pynten på treet, duken på bordet, duften i huset, maten vi byr på og det vi serverer den på. Serviset Julemorgen har et moderne preg forent med en god dose nostalgi, og blir en del av juletradisjonen allerede første gang du setter det på bordet. Det delikate, glansfulle porselensserviset har deler både til frokost- og middagsbordet. Begynn i det små med noen få deler, og ønsk deg flere til jul i årene som kommer. Dermed har du skapt tradisjoner både til bordet og under treet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning