KONKURRANSE

SVAR & VINN

Hjelp oss med å gjøre Bonytt stadig bedre! Fortell oss hva du synes om Bonytt nr. 13, og du kan bli den heldige vinneren av DAB-radioen Geneva Touring L til en verdi av kr 3495.

PREMIE: DAB-radioen Geneva Touring L har Bluetooth og 30 timer batteritid. Den er enkel i bruk og skal ikke konfigureres. Radioen er av bransjen kåret til årets DAB-radio 2017–18, og den har en verdi av kr 3495.
PREMIE: DAB-radioen Geneva Touring L har Bluetooth og 30 timer batteritid. Den er enkel i bruk og skal ikke konfigureres. Radioen er av bransjen kåret til årets DAB-radio 2017–18, og den har en verdi av kr 3495. Foto: Produsenten
Publisert

Vi vil gjerne vite hva du synes om Bonytt nr. 13, og svarer du innen 3. desember kan du bli en av tre heldige vinnere av DAB-radioen Geneva Touring L. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på linken under og svare på spørsmålene under "konkurranse".

https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=664466X148224049X15404

REISERADIOEN

Hva er vel bedre enn å bruke radioen til å holde seg oppdatert? Lar du den stå på i bakgrunnen får du med deg nyhetene mens du lager mat eller jobber, eller du kan høre på et diskusjonsprogram mens du sitter i sofaen med tekoppen. Det er fristende å bare kalle den reiseradioen, ettersom den med sitt nostalgiske utseende ligner på 1960-tallets transistorradioer. Der stopper imidlertid likheten med radioene fra den gang! Geneva Touring L er en topp moderne DAB-radio. Ifølge nettstedet Lyd&bilde har den et godt balansert lydbilde, er enkel å bruke, har lang batteritid og utsøkt kvalitet. Den er laget i aluminium og trukket med skinn. Er du heldig å vinne, velger du selv om du vil ha den i hvitt, svart, rødt eller brunt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning