Konkurranse

SVAR & VINN

OPPDATERING: KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET! Hjelp oss med å gjøre Bonytt stadig bedre! Fortell oss hva du synes om Bonytt nr. 12, og du kan bli den heldige vinneren av en Quooker Fusion i krom til en verdi av kr 14 500.

PREMIE: Med Quooker Fusion i krom kan du få kokende vann rett fra kranen. Premien har en verdi av kr 14 500, og vi trekker ut én heldig vinner.
PREMIE: Med Quooker Fusion i krom kan du få kokende vann rett fra kranen. Premien har en verdi av kr 14 500, og vi trekker ut én heldig vinner. Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

Vi vil gjerne vite hva du synes om Bonytt nr. 12, og svarer du innen 15. november kan du bli den heldige vinneren av en Quooker Fusion i krom. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på linken under og svare på spørsmålene under "konkurranse".

https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=654095X145639630X24753

TEVANN RETT FRA KRANEN

Kaldt og varmt vann rett fra kranen er vi vant til, noe annet er det med kokende vann fra samme tut! Tenk deg bare hvor mye tid du sparer på å få vann til tekoppen, potetkjelen eller pastagryten på et blunk! Quooker har et stilrent design som gjør den til et statement på kjøkkenbenken, du får den dessuten i ulike varianter slik at den passer til ulike stiler og ethvert kjøkken. Hemmeligheten til herligheten, en beholder med vann som konstant holder 110 grader, er skjult under benken. Den passer inn i de fleste underskap og skal bare kobles til strøm og vann. Quooker er utstyrt med barnesikring slik at små fingre ikke kan åpne for det kokende vannet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning