KONKURRANSE

SVAR & VINN

OPPDATERING: KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET! Hjelp oss med å gjøre Bonytt stadig bedre! Vi vil gjerne vite hva du synes om Bonytt nr. 10, og du kan bli én av tre heldige vinnere av en kaffetrakter fra Wilfa til en verdi av kr 3500.

PREMIEN: Kaffetrakteren Wilfa svart presisjon er utviklet i samarbeid med barista Tim Wendelboe. Den har en verdi av kr 3500, og vi trekker ut tre heldige vinnere.
PREMIEN: Kaffetrakteren Wilfa svart presisjon er utviklet i samarbeid med barista Tim Wendelboe. Den har en verdi av kr 3500, og vi trekker ut tre heldige vinnere. Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

Vi vil gjerne vite hva du synes om Bonytt nr. 10, og svarer du innen 16. september kan du bli én av tre heldige vinnere av en kaffetrakter fra Wilfa. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på linken under og svare på spørsmålene under "konkurranse".

https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=633202X140870724X38846

SVART PRESISJON I AKSJON

Kaffetrakteren Wilfa svart presisjon er utviklet i samarbeid med barista Tim Wendelboe. Den avtagbare vannbeholderen er enkel å fylle med friskt vann, og den kraftige pumpen sørger for at beholderen blir helt tømt. Trakteren garanterer riktig temperatur enten du lager én eller ti kopper kaffe, og en måleindikator forteller deg hvor mye kaffe du skal bruke avhengig av vannmengden du har i beholderen. Et dusjhode sprer vannet jevnt over kaffen slik at alle smaksstofene blir utnyttet til fulle.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning