KOnkurranse

SVAR & VINN

KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET! Hjelp oss med å gjøre Bonytt stadig bedre! Vi vil gjerne vite hva du synes om Bonytt nummer 4. Svarer du innen 27. april kan du bli den heldige vinneren av en fin serveringsvogn fra Cane-line til en verdi av kr 7600.

PREMIEN:
Serveringsvognen Roll i pulverlakkert
aluminium, l 78 cm x b 49 cm x h 85
cm. Den er utstyrt med to hjul og en
teakplate du kan velge om du vil ha på
toppen eller i bunnen. Nyheten er
designet av den danske designduoen
Hee Welling og Gudmundur Ludvik som
i 2013 ble nominert til prisen Årets
danske designer. Finnes i hvit eller
gråsvart, du velger selv hvilken farge du
vil ha.
PREMIEN: Serveringsvognen Roll i pulverlakkert aluminium, l 78 cm x b 49 cm x h 85 cm. Den er utstyrt med to hjul og en teakplate du kan velge om du vil ha på toppen eller i bunnen. Nyheten er designet av den danske designduoen Hee Welling og Gudmundur Ludvik som i 2013 ble nominert til prisen Årets danske designer. Finnes i hvit eller gråsvart, du velger selv hvilken farge du vil ha.
Publisert Oppdatert

Vi trenger din hjelp til å bli bedre! Klikk deg inn på linken under og fortell oss hva du synes om Bonytt nummer 4 innen 27. april, og du kan bli den heldige vinneren av en lekker serveringsvogn fra Cane-line.

https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=572263X124349064X40026

NYTTIG DESIGN – GOD KOMPIS

Roll kan du bruke ved grillen, til å servere snacks, som sidebord og avlastningsbord til blader, bøker, lyslykter, planter og småting du trenger til utelivet. Den kan kort sagt brukes på mange måter, og håndtaket samt hjulene gjør at du på null komma svisj kan ta den med deg og bruke det innendørs også. Designet er stramt, skulpturelt og moderne, teakplaten gir likevel et mykt uttrykk som gjør at den glir inn i de fleste miljøer. Se også cane-line.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning