Gratis anbud: Finn billig eiendomsmegler

Slik finner du riktig megler

Ny gratis tjeneste finner automatisk beste megler i ditt område.

SELGER: Eiendomsmegler Mikael Bolling Eger på vei for å vise frem en lys og trivelig toromsleilighet på Majorstuen. Bruker du klikk.no sin nye tjeneste kan du automatisk finne megleren som passer best for deg.
SELGER: Eiendomsmegler Mikael Bolling Eger på vei for å vise frem en lys og trivelig toromsleilighet på Majorstuen. Bruker du klikk.no sin nye tjeneste kan du automatisk finne megleren som passer best for deg. Foto: Junge, Heiko/Scanpix
Publisert Oppdatert

Når du skal selge bolig, er det viktig å finne den beste megleren. Du vil ha en selger som er konkurransedyktig på pris, men du vil også ha en megler som klarer å selge boligen for høyest mulig pris.

Det tar mye tid om du selv skal kontakte alle meglerne.

En ny nettjeneste hjelper deg med å finne riktig megler. Tjenesten lanseres av klikk.no i dag, i samarbeid med flere partnere, blant annet Nettavisen.

Så lett er det å få tilbud fra alle meglere i ditt nabolag:

  1. Skriv en kort beskrivelse av boligen din.
  2. Beskrivelsen sendes til alle aktuelle meglere via anbudstjenesten.
  3. Vurder tilbudene og velg det som er best.

Tjenesten er helt gratis og medfører ingen forpliktelser for deg.

Dersom du ender opp med å velge en megler via tjenesten, vil denne megleren betale en liten provisjon til klikk.no. En bra avtale for både megleren, deg og oss.

Spar tid og penger

Å kontakte så mange meglere og hente inn pristilbud på ville normalt tatt deg svært lang tid.

Klikk.no kutter nå innsatsen din ned til noen få minutter. Og kanskje sparer du samtidig mange tusen kroner, hvis pris er viktigst for deg.

Anbudstjenesten finner du ved å klikke på denne linken.

Det tar deg få minutter bare å teste tjenesten. Vi er svært interessert i dine erfaringer med tjenesten, slik at den kan bli best mulig. Kontakt oss gjerne på epost eller via twitter dersom du har noen spørsmål.

Du ønsker en megler som får flest mulig på visning og høyest pris. Klikk.no sin nye tjeneste <a href=http://www.mittoppdrag.no/?Src=KLIKK>hjelper deg</a> med å finne den megleren.
Du ønsker en megler som får flest mulig på visning og høyest pris. Klikk.no sin nye tjeneste hjelper deg med å finne den megleren. Foto: Junge, Heiko

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning