Konkurranse BoligDrøm

Svar og vinn signerte krus fra Guri Schanke

Fortell oss hva du synes om BoligDrøm nr. 5, og vær med i trekningen av et sett med 3 signerte krus fra Guri Schanke.

PREMIEN: Du kan vinne ett av tre sett med tre signerte krus, verdi kr 1047.
PREMIEN: Du kan vinne ett av tre sett med tre signerte krus, verdi kr 1047. Foto: Produsent
Publisert Oppdatert

Vi vil gjerne vite hva du synes om utgave 5 av BoligDrøm. Svar på noen enkle spørsmål og du kan vinne et sett med 3 signerte krus fra Guri Schanke, verdi kr 1047.

Trykk på lenken og svar på spørsmålene.

Premien

Guri Schanke ville egentlig bli interiørarkitekt, men scenen fanget henne – eller var det omvendt? I mange år har hun gått med en drøm om realisere og vise frem interiørinteressen, og nå har hun endelig lansert en kolleksjon bestående av tre krus med tre forskjellige dekorer. Dekorene passer godt sammen, men er samtidig er ganske ulike.

Krusene er laget av den fineste benporselen og er kantet med 24 karats gull. Serien heter «Ut av mitt hjerte», for det er nettopp det de er.

Du kan vinne ett av tre sett med tre signerte krus, verdi kr 1047.

KRUS: Samle på ditt favorittmønster, eller miks og match med de forskjellige mønstrene. Dekoren på krusene er gjort i Guri Schankes favorittfarger og toppet med 24 karats gull.
KRUS: Samle på ditt favorittmønster, eller miks og match med de forskjellige mønstrene. Dekoren på krusene er gjort i Guri Schankes favorittfarger og toppet med 24 karats gull. Foto: Produsent

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning