Nytt blad

Sommer i augustnummeret

Deilige sommerhjem, hageidyll og enkel mat er ingrediensene for en perfekt sommer og et deilig BoligDrøm.

DEILIGE AUGUST: BoligDrøms augustnummer er fylt med sommerfølelse og legge-bena-høyt-inspirasjon.
DEILIGE AUGUST: BoligDrøms augustnummer er fylt med sommerfølelse og legge-bena-høyt-inspirasjon. Foto: FOTO:BoligDrøm
Publisert Oppdatert

Endelig kommer et nytt BoligDrøm, fylt av herlig sommeridyll.

Bli med hjem til finalist i Norges Drømmebolig 2012, Maria Rasmussen. Hennes skjønne, svale drømmehjem er perfekt nostalgisk og proppet med gode ideer.

Vi har også et romantisk sommerhjem på Holmestrand, et deilig hjem i Polen med skikkelig english cottage-følelse, samt verdens herligste vinterhage i England. Sist, men ikke minst, vi har besøkt et tradisjonelt Hvaler-hjem. En hvit sveitser med klassisk enkelhet og fullstendig ro.

Vi har også besøkt noen fantastiske hager, og byr på enkel sommermat. Forslag til hva du skal gjøre med bæravlingen i hagen, enkle grilloppskrifter du kan ta med på stranden (eller lage hjemme) og himmelske kaker. Vi elsker kaker!

Hvis du er lei av å slappe av, lei av hage og sommer (selv om det fine været kommer først nå), har vi litt for deg også. Bladet er proppet med inspirasjon til små prosjekter som passer i sommer varmen. Eller kanskje du heller vil slappe av inne, med litt spa på badet? Eller fikse opp i hagestuen /lysthuset? Eller ta deg en shoppingrunde og kjøpe nye puter?

Uansett hva du velger, ønsker vi deg en fortsatt god sommer!

VINNERLYKKE: Mia Rasmussen og hennes lyse, deilige sommerhjem var blant finalistene i årets Norges DrømmeBolig-konkurranse.
VINNERLYKKE: Mia Rasmussen og hennes lyse, deilige sommerhjem var blant finalistene i årets Norges DrømmeBolig-konkurranse. Foto: FOTO: BoligDrøm
SOMMERIDYLL: Drømmen er å bo på Hvaler, med utsikt til havet og evigheten.
SOMMERIDYLL: Drømmen er å bo på Hvaler, med utsikt til havet og evigheten. Foto: FOTO: BoligDrøm
KANSKJE NÅ? Vi har alle drømt om deilig sommervær, så vi kan sitte litt skyggefullt i hagen og nyte livet, slik som Liv.
KANSKJE NÅ? Vi har alle drømt om deilig sommervær, så vi kan sitte litt skyggefullt i hagen og nyte livet, slik som Liv. Foto: FOTO: BoligDrøm
ALLTID KAKETID: Det finnes ingen anledning for liten til å bake en kake. Her finner du enkle og kompliserte oppskrifter, med det til felles at alle er deilige.
ALLTID KAKETID: Det finnes ingen anledning for liten til å bake en kake. Her finner du enkle og kompliserte oppskrifter, med det til felles at alle er deilige. Foto: FOTO: BoligDrøm

Les også:

Gjør noe nytt med blåbærene

Det kuleste hagemøblete akkurat nå

Besøk interiørblogger Huseby living

Inspirasjon til alle boligens rom!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning