Vinner av Norges DrømmeBolig 2012

Premien blir nytt barnerom

Med 25 000 kroner til interiørshopping, fikk Maria oppfylt drømmen om rosa KitchenAid og mye mer. Litt av pengene har hun spart, de blir nytt barneom nå som barn nummer 3 er på vei.

VINNERSTUEN: Maria Forsberg gikk til topps med sin nybyggede bolig i Sarpsborg, innredet med enkle møbler fra kjedebutikker. På ønskelisten sto en ny sofa.
VINNERSTUEN: Maria Forsberg gikk til topps med sin nybyggede bolig i Sarpsborg, innredet med enkle møbler fra kjedebutikker. På ønskelisten sto en ny sofa. Foto: FOTO: Yvonne Wilhelmsen
Publisert Oppdatert

Maria Forsberg (32) bor i Sarpsborg med mannen Tommy og ders to små barn. Da hun vant kåringen av Norges Drømmebolig, ble det stor blest rundt henne og det vakre hjemmet hun bor i.

- Naboer, venner og hele byen engasjerte seg. Både lokalavisen i Sarpsborg der jeg bor og Fylkesbladet i Sogn og Fjordane der jeg kommer fra, skrev om kåringen og

gratulerte meg. Jeg er ikke vant til så mye oppmerksomhet, men det var artig og utelukkende positivt.

Drømte om rosa KitchenAid

Før Maria vant konkurransen, fortalte hun at hun ønsket seg en rosa Kitchen Aid og ny sofa.

VELKOMMEN: Maria og mannen Tommy Forsberg har tegnet og bygget huset sitt selv. Det har god plass til hele familien, som snart økes med en til, og masse venner og familie som kommer fra vestlandet på besøk.
VELKOMMEN: Maria og mannen Tommy Forsberg har tegnet og bygget huset sitt selv. Det har god plass til hele familien, som snart økes med en til, og masse venner og familie som kommer fra vestlandet på besøk. Foto: FOTO: Yvonne Wilhelmsen

- Den rosa Kitchen Aid-maskinen har jeg kjøpt, med ekstra-utstyr, men drømmesofaen dukket tilfeldigvis opp på Bohus, så da gikk vi for den. Jeg er ikke så opptatt av å ha en designsofa til seksti tusen kroner, og det var så mye fint stæsj på House of Oslo, så da valgte vi heller å bruke pengene på det. Vi har kjøpt masse fint, som vi ikke ville ha unnet oss ellers. Kvalitetsting som jeg tror vil vare.

Mye fint for premiepengene

Maria synes hun har fått mye for pengene.

- I tillegg till kjøkkenmaskin ble det sengetøy fra By Nord, servise fra Wik & Walsøe, blender fra KitchenAid, puter fra Illums, to flotte skjellamper og noen gaver.

Det har blitt flere turer til Oslo for å få brukt opp premien, og enda har Maria litt penger igjen. De sparer hun til noe helt spesielt.

PREMIER: Maria ønsket seg en rosa kitchenaid, og det var noe av det første hun kjøpte, da hun fikk gavekortet på kr 25 000 fra House of Oslo. Hun ønsket seg også en ny sofa, men den kjøpte hun på Bohus, og fikk derfor mye fint for pengene på House of Oslo, blant annet sengetøy fra By Nord til hele familien. Det er igjen litt penger, som skal brukes til nytt barnerom.
PREMIER: Maria ønsket seg en rosa kitchenaid, og det var noe av det første hun kjøpte, da hun fikk gavekortet på kr 25 000 fra House of Oslo. Hun ønsket seg også en ny sofa, men den kjøpte hun på Bohus, og fikk derfor mye fint for pengene på House of Oslo, blant annet sengetøy fra By Nord til hele familien. Det er igjen litt penger, som skal brukes til nytt barnerom. Foto: FOTO: Maria Forsberg og produsent

- Jeg er gravid med nummer tre, og de siste pengene skal gå til noe ekstra fint til den nye babyen. Vi rekker det akkurat før fristen på gavekortet går ut.

Barn nummer tre på vei

Etter at Maria vant konkurransen, har det skjedd mye i huset. Hun har pusset opp både kjøkken og spisestue, og alle de nye tingene har fått sin plass. De har også fått lagt stein i gården, og nå står et nytt barnerom på agendaen.

På bloggen hennes, Maria sin verden, kan du lese om hvordan de to andre barna fikk vite at de skal få en liten søster eller bror.

Les også:

Har du Norges DrømmeBolig 2013?

KONTRASTVEGG: Dette miljøet er et av de som brakte Maria til topps i konkurransen. Den mørke kontrastveggen skal ha mye av æren, den er både spesiell og effektfull.
KONTRASTVEGG: Dette miljøet er et av de som brakte Maria til topps i konkurransen. Den mørke kontrastveggen skal ha mye av æren, den er både spesiell og effektfull. Foto: FOTO: Yvonne Wilhelmsen

Årets interiørtrender 2013

Verdens kuleste kirke er et hjem

Se flere inspirerende interør her

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning