Kunst på veggen

Lag kunst av bildene dine

Ikke gjem bildene dine i skuffen, heng dem på veggen.

HJERTECOLLAGE: Vil du gjøre noe spesielt med bryllupsfotografiene dine kan du hente inspirasjon hos Designaglow.com.
HJERTECOLLAGE: Vil du gjøre noe spesielt med bryllupsfotografiene dine kan du hente inspirasjon hos Designaglow.com.
Publisert Oppdatert

Er du en av dem som lagrer bildene dine i bunker i skrivebordskuffen? Bilder av familien, reiser og ferier, opplevelser du ikke vil glemme, ligger bare der og samler støv. Nå er det på tide å få dem frem i lyset igjen! Hvorfor ikke få dem opp på veggen?

Lag små eller store kreasjoner av dem, det kan bli vel så bra som et hvilket som helst kunstverk. Lager du en collage av egne bilder er du helt sikker på at du får en unik og personlig dekorasjon, som ikke henger i noen andre stuer.

Du kan for eksempel gjøre bryllupsbildene om til en vakker, hjerteformet collage som kan pynte opp stuen eller kjøkkenet.

En litt mer leken variat kan være å bruke kule rammer av forskjellige slag og samle dem på en del av stueveggen. Vips, så har du ditt eget lille kunsverk!

En symmetrisk variant for dem som liker rene linjer finner du på bloggen Hubpages. Her er mange små rammer enkelt og greit satt sammen til ett stort bilde.

TIL UTDRIKNINGSLAGET: Disse bildene er laget til en søt hjertecollage etter et utdrikningslag. En idé å kopiere? Du finner den på www.jurick.net.
TIL UTDRIKNINGSLAGET: Disse bildene er laget til en søt hjertecollage etter et utdrikningslag. En idé å kopiere? Du finner den på www.jurick.net. Foto: FOTO: Michael Jurick
PERSONLIG: Kule rammer gjør susen! Se bloggen Crap I`ve made for mer inspirasjon.
PERSONLIG: Kule rammer gjør susen! Se bloggen Crap I`ve made for mer inspirasjon. Foto: FOTO: Privat
SYMMETRISK: Er du glad i rette linjer kan denne være noe å kopiere. Se hubpages.com for flere ideer.
SYMMETRISK: Er du glad i rette linjer kan denne være noe å kopiere. Se hubpages.com for flere ideer. Foto: FOTO: Lily Rose
ENKELT: Legg på noen kule effekter og print bildene i stort format, slik som Tara Whitney på bloggen Just be blogged.
ENKELT: Legg på noen kule effekter og print bildene i stort format, slik som Tara Whitney på bloggen Just be blogged. Foto: FOTO: Tara Whitney

Les også:

Gjett hvilket av disse hjemmekontorene som er dyrest

Så enkelt lager du en trapp

Slik tar du bedre bilder

Veggpynt du har råd til

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning