Konkurranse: Norges DrømmeBolig

Har du landets fineste hjem?

Speil, speil på veggen der, hvem har det fineste, hyggeligste og mest inspirerende hjem i landet her?

FJORÅRETS VINNER: Maria Forsberg vant den gjeve tittelen Norges DrømmeBolig 2012, og 25 000 kroner til interiørshopping. Hun bor i Sarpsborg i en helt nybygget bolig, innredet i en klassisk stil med personlig sjarm.
FJORÅRETS VINNER: Maria Forsberg vant den gjeve tittelen Norges DrømmeBolig 2012, og 25 000 kroner til interiørshopping. Hun bor i Sarpsborg i en helt nybygget bolig, innredet i en klassisk stil med personlig sjarm. Foto: FOTO: Yvonne Wilhelmsen
Publisert Oppdatert

I år som i fjor søker magasinet BoligDrøm kandidater til Norges DrømmeBolig. I år som i fjor, kan du vinne flotte premier, bare ved å vise fram ditt flotte hjem.

Interiørkjeden Palma stiller med hovedpremien, gavekort på kr 25 000, som kan brukes i en av deres fire butikker i løpet av året. I tillegg får vinneren en helg for to på det flotte hotellet Guldsmeden i Oslo, samt en middag for to på den populære, asiatiske tapasrestauranten Relaxo i Oslo. Til sammen får vinneren en premie verdt kr 28 500.

Flere flotte premier

Men også andre- og tredjeplassen får flotte premier.

Sølvvinneren får en kaffepakke, med kaffeserviset Lys fra Wik & Walsøe til seks personer, samt den automatiske espressomaskinen Philips Saeco Intelia fra Elkjøp. Tilsammen er andrepremien verdt kr 12 000.

Tredjeplassen får garderobesystem fra Elfa, til en verdi av 10 000 kroner.

Slik foregår konkurransen

Alle som vil kan være med, det gjelder bare å ha en bolig som kan inspirere flere. Se bare fjorårets vinner, Maria Forsberg, og alt hun kjøpte med førstepremien!

Når alle bidrag er kommet inn til redaksjonen i BoligDrøm, vil de plukke ut 10 finalister, som så legges ut på internett. Der skal leserne stemme fram en vinner.

Fristen for å sende inn bilder av din bolig, er 1. februar.

PREMIENE: Vinneren av Norges DrømmeBolig 2013 får en shoppinghelg med kr 25 000 som kan brukes i en av interiørkjeden Palmas butikker, som er proppet med kule ting. Hun får også en helg for to på hotell Guldsmeden i Oslo, samt middag for to på den asiatiske tapasrestauranten Relaxo i Oslo, til en samlet verdi av kr 28 500. Andreplassen får kaffeserviset Lys fra Wik & Walsøe til 6 personer, samt den automatiske espressomaskinen Philips Saeco Intelia fra Elkjøp. Samlet verdi: kr 12 000.
PREMIENE: Vinneren av Norges DrømmeBolig 2013 får en shoppinghelg med kr 25 000 som kan brukes i en av interiørkjeden Palmas butikker, som er proppet med kule ting. Hun får også en helg for to på hotell Guldsmeden i Oslo, samt middag for to på den asiatiske tapasrestauranten Relaxo i Oslo, til en samlet verdi av kr 28 500. Andreplassen får kaffeserviset Lys fra Wik & Walsøe til 6 personer, samt den automatiske espressomaskinen Philips Saeco Intelia fra Elkjøp. Samlet verdi: kr 12 000. Foto: FOTO: Produsentene

Slik deltar du:

  • Send oss 10-15 bilder av ditt hjem, sammen med noen linjer om hvem du er, hvor du bor og hvorfor dette er din drømmebolig. Legg ved bloggadresse om du har.
  • Bildene bør vise stue, kjøkken, soverom, bad og gjerne uterom. Ta bilder i dagslys!
  • Send alt på e-post til [email protected] innen 1. februar.
  • Redaksjonen i BoligDrøm er jury, og plukker ut 10 finalister. Deretter inviteres leserne til å stemme fram en vinner av Norges DrømmeBolig 2013.
  • Premiene må benyttes i løpet av 2013. Alle som blir plukket ut som finalister forplikter seg til å stille opp på boligreportasje i BoligDrøm i 2013.
  • Har du deltatt før, eller i lignende konkurranser, er dette ingen hindring for å delta.
3-PREMIE: Elfa leverer premien til vinneren av 3-plassen i 2013. Hun får velge fritt i Elfas katalog av skyvedører og innmat, til en verdi av kr 10 000.
3-PREMIE: Elfa leverer premien til vinneren av 3-plassen i 2013. Hun får velge fritt i Elfas katalog av skyvedører og innmat, til en verdi av kr 10 000. Foto: FOTO: Produsenten

LYKKE TIL! Vi gleder oss stort til å se alle bidragene.

Les også:

Her er Norges DrømmeBolig 2012

DISSE VANT I FJOR: Fra venstre ser du første, andre og tredjeplassene i fjorårets konkurranse. Det er flotte hjem, men likevel ikke uoppnåelige. Det tror BoligDrøm er et av kriteriene for konkurransen.
DISSE VANT I FJOR: Fra venstre ser du første, andre og tredjeplassene i fjorårets konkurranse. Det er flotte hjem, men likevel ikke uoppnåelige. Det tror BoligDrøm er et av kriteriene for konkurransen. Foto: Foto: Yvonne Wilhelmsen og Jeanette Bækkevold

Se hva Norges DrømmeBolig-vinneren 2012 har kjøpt for premien

Årets interiørtrender 2013

Flere inspirerende interiørbilder

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen