Nytt BoligDrøm i butikk

Februarblad i salg nå

Innekos, utekos og kos, kos, kos over hele linja. Ønsker du deg mer?

HAPPY: Vi elsker forsidebildet for Februar - ultrajentete, ultra-chic og ultrakult. Liker dere?
HAPPY: Vi elsker forsidebildet for Februar - ultrajentete, ultra-chic og ultrakult. Liker dere? Foto: FOTO: faksimile
Publisert Oppdatert

Snart bikker vi over i februar, og vi er aller mest glad for at sola er på vei tilbake.

Snøen er deilig, men sur vind, mørketid og isglatte veier har vi fått nok av.

Vi bruker gjerne ventetiden til å ake, bake eller smake en kake. Og innimellom kommer en del essensielle feiringer: valentinsdagen og morsdagen. Å motta blomster, kaker og gaver er også en fin måte å bruke tiden på.

Når du er lei av alle de supre aktivitetene du kan fylle februar med, kan du jo rydde. Neida, ha-ha-ha....Men jo. Det er muligens kjedelig å sette i gang, men så fort du har begynt kommer inspirasjonen. Også er det akk så herlig når det er gjort. Resultatet varer minst til høsten!

Februarnummeret av BoligDrøm har inspirasjon, ideer og oppskrifter til alt du trenger. Mangler du noe, er det bare å ta kontakt! :)

ALDRI SUR: Når det ikke er for kaldt er det kjempegøy i akebakken. Ta med varm kakao og noen boller til pausekos.
ALDRI SUR: Når det ikke er for kaldt er det kjempegøy i akebakken. Ta med varm kakao og noen boller til pausekos. Foto: FOTO: Faksimile
INNEKOS: Når det er for kaldt eller surt ute, eller bare etter aketuren, er det deilig å bake. Noen kaller det trøstemat, vi kaller det vintermat.
INNEKOS: Når det er for kaldt eller surt ute, eller bare etter aketuren, er det deilig å bake. Noen kaller det trøstemat, vi kaller det vintermat. Foto: FOTO: Faksimile
ORDNING: En alternativ inneaktivitet er å rydde, ordne og organisere. Knapt like koselig, men SÅ herlig når det er gjort!
ORDNING: En alternativ inneaktivitet er å rydde, ordne og organisere. Knapt like koselig, men SÅ herlig når det er gjort! Foto: FOTO: Faksimile
FESTBOLLER: Fastelavn er festen før faste, og det gjelder å feite seg opp. Som alltid, altså. :)
FESTBOLLER: Fastelavn er festen før faste, og det gjelder å feite seg opp. Som alltid, altså. :) Foto: FOTO: Faksimile
HVIT BOHEM: De sier romantikken er død, men vi tror dem ikke helt. Gúas bolig i Sverige er i alle fall herlig inspirerende.
HVIT BOHEM: De sier romantikken er død, men vi tror dem ikke helt. Gúas bolig i Sverige er i alle fall herlig inspirerende. Foto: FOTO: Faksimile

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning