Blogger

Design to Inspire

Jo Walker (midcenturyjo) er 46 år og bor i en liten leilighet i Brisbane, Australia. Kim Johnson (desiretoinspirekim) er 33 år og bor i et gammel, 3 meter bred hus i sentrum av Ottawa, Canada. Huset er for tiden under renovering.

Blogg printscreen
Blogg printscreen
Publisert Oppdatert

www.desiretoinspire.blogspot.com

1 Bloggen vår er "romporno". Den viser alt som inspirerer oss i interiøruniverset. Vi presenterer interiørdesignere og arkitekter, men også fotografene og stylistene som fanger deres arbeid for ulike magasiner. Hvis det er vakkert, må vi bare presentere det.

2 Vi har ganske like preferanser når det kommer til innredning. Mid-century modern og boho modern er to favoritter, og skandinavisk design får vi aldri nok av. Vi liker begge en god miks av gammelt og nytt, loppisfunn og designklassikere.

3 Jo: Et gammelt hus med synlige spor av historie. Jeg elsker teksturer, alder og ærlighet i bygninger. Jeg hadde elsket å finne en rønne som jeg kan gi nytt liv, ikke på en McMansion -måte, men slik huset opprinnelig var. Hvis dette ikke lykkes, kan jeg tenke meg et trehus på en klippe med utsikt over et tropisk hav.

Kim: Mitt drømmehus skal være langt borte fra Canadas kalde vintre, i et tropisk klima som tillater åpne løsninger hvor rommene inne åpnes opp mot motsiden.

4 Vi blogger fordi vi bare må vise frem de fine rommene vi finner. Vi er som to små barn kappes om oppmerksomheten; "Se hva jeg fant! Se hva jeg fant!" Vi blogger for hverandre og vi har etter hvert funnet ut at mange andre elsker får funn.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning