Blogger

Design Shimmer

Siw er midt i livet og bor i Bergen i en flott, gammel bygårdsleilighet fra 1920, og planlegger for tiden eget moderne hus i utkanten av bykjernen.

Blogg printscreen
Blogg printscreen
Publisert Oppdatert

design-shimmer.blogspot.com

1 Bloggen min heter Design Shimmer og de innleggene jeg poster er små shimmer/glimt av det jeg blir fascinert og inspirert av. Bloggen handler for det meste om inspirasjon til hjemmet og livet, helst i form av bilder og collager. Bildene henter jeg fra forskjellige butikker, hjemmesider, blogger, etc. Av og til poster jeg mine egne ting også.

2 Min design/interiør stil er en blanding av moderne/skandinavisk, med innslag av personlige og humoristiske detaljer.

3 Drømmeboligen min må ligge i nærheten av havet, og være skjermet for naboer. Huset skal ha flatt tak, og store vinduer fra gulv til tak, slik at jeg kan nyte havutsikten og fuglene. Gulvene skal være varme og hvite. En katt og en kjærlig familie er hva jeg vil innrede huset med.

4 Å blogge er en hobby for meg. Jeg surfer alltid på nettet etter spennende design, og bloggen er derfor en god måte å lagre all inspirasjon og samtidig dele den med andre. Jeg har blogget i snart et år, og har fått kontakt med mange flotte mennesker rundt omkring i verden, som deler samme lidenskap som meg.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning