Blogger

Malo blogg

Maria er 37 år og bor med sin familie i et lite hus fra 1932 like utenfor Stockhom.

Blogg printscreen
Blogg printscreen
Publisert Oppdatert

maloblogg.blogspot.com

1 Bloggen handler mest om innredning og design, om interiører som jeg liker og om formgivning som er vakker eller humoristisk, eller som på annet vis vekker min oppmerksomhet. Om sommeren skriver jeg også fra min egen hage (jeg er spesielt interessert i roser), mitt hjem og hverdagsliv.

2 Jeg har vel en personlig definisjon av hva som er tidløst, og den kommer jeg alltid tilbake til - selv om jeg også påvirkes av trender. Akkurat nå er jeg for eksempel veldig glad i gull. Ellers liker jeg godt Alvar Aalto, industridesign fra 1920-, 30- og 40-tallet, Marimekko, Bruno Mathson og Jasper Morrison. Jeg liker ting som er litt slitt og aldret, samt naturmaterialer som teglstein, kalkstein og marmor. Jeg liker godt litt eldre offentlig innredning og arkitektur.

3 Mitt drømmehjem har gamle gulv og vinduer, et ildsted og et luksuriøst bad, koselige steder å sitte og store bord hvor man lar tingene sine ligge fremme. Kjøkkenet skal ha utgang til hagen, som skal være gammel og litt overvokst.

4 Jeg startet bloggen som et personlig arkiv og utklippsbok. Jeg leter etter inspirasjon til mitt eget hjem. Med tiden har bloggen blitt et sted å treffe venner fra hele verden med samme interesser som meg. Alle de fantastiske bloggene og forumene har inspirert meg til å ta opp mine egne kreative interesser igjen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning