Annonsesamarbeid

Xplora klokketelefon - et smart alternativ

De nye smartklokkene gir barna større frihet, og mindre bekymrede foreldre.

Kathrine Sørland og sønnen Leon er begge svært godt fornøyde med smartklokken Xplora.
Kathrine Sørland og sønnen Leon er begge svært godt fornøyde med smartklokken Xplora. Foto: Pepcall AS
Publisert Oppdatert

De nye smartklokkene for barn, som testvinneren Xplora med GPS, er et smart alternativ til en mobiltelefon. De er enkle i bruk, sitter fast på håndleddet, og du som forelder vet alltid hvor smårollingen er.

Det kan være en fordel når minstemann blir borte på lekeplassen eller i fornøyelsesparken.

Sjekke lokasjon, ringe og sende sms

Med en klokketelefon på armen kan barnet ringe og lese meldinger, i tillegg til å følge med på tiden. Som voksen, kan du ringe, sende meldinger, og til enhver tid se hvor barnet ditt befinner seg.

På den måten kan du enkelt gi beskjed til barnet, selv når det er på besøk hos lekekameratene, eller ute og sykler. Du kan være sikker på at beskjeden når frem – det er bare å sende en melding om at middagen er klar når dere ønsker barnet hjem.

Tryggere og enklere for barna

Mange kvier seg for å gi barna mobiltelefon i for tidlig alder. Xplora er et billigere alternativ, som ikke blir glemt igjen eller mistet i ivrig lek, og kun har de nødvendige funksjonene slik at de små kan fokusere på lek og moro.

Med en klokketelefon som Xplora, slipper du som forelder disse bekymringene. Klokken er alltid med, sittende fast rundt håndleddet som en ekstra trygghet for både barnet og foreldrene.

Smarte ekstrafunksjoner

Klokketelefonen Xplora er i tillegg utstyrt med tre andre smarte funksjoner.

Man kan legge inn faste avtaler, slik at hverken du eller barnet glemmer musikktimen eller fotballtreningen. Med SOS - funksjonen kan barnet ringe ved hjelp av kun ett tastetrykk. Og vil du vite når barnet beveger seg utenfor nabolaget eller et avtalt område, kan du bruke funksjonen «trygge soner».

Xplora klokketelefon med GPS er utviklet for å oppfylle både ditt og barnets behov. Du kan føle deg trygg fordi du nå alltid vet hvor barnet er, og dere kan enkelt ringe hverandre eller sende meldinger ved behov.

Her kan du lese mer om og få kjøpt smartklokken Xplora

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning